مدیر جهاد کشاورزی شهرستان فهرج از آغاز برداشت محصول گندم و جو در ۵۶۰ هکتار از مزارع این شهرستان خبرداد.

آغاز برداشت محصول گندم و جو از مزارع فهرجبه گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، فهرجی، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان فهرج گفت: محصول گندم و جو شهرستان فهرج، خود مصرفی بوده و به دلیل این که از کود و سم به میزان بسیار کم استفاده می‌شود و این محصولات جز محصولات سالم و عمده تاً ارگانیک محسوب می‌شوند.

او افزود: برداشت از سطح ۵۶۰ هکتار که ۳۰۰ هکتار آن گندم و ۲۶۰ هکتار آن جو است انجام می‌شود.

فهرجی تصریح کرد: به علت خرده مالک بودن اراضی برداشت به صورت دستی و محصول گندم و جو شهرستان فهرج، خود مصرفی است.

او بیان داشت: کشاورزان فهرجی در تولید این محصولات از سم و کود بسیار کم استفاده می‌کنند به همین علت محصول گندم و جو شهرستان فهرج از محصولات سالم و عمده تاً ارگانیک محسوب می‌شوند.

برداشت گندم و جو از مزارع شهرستان فهرج از اوایل اردیبهشت ماه شروع شده است و تا اواسط خرداد ماه ادامه دارد.

انتهای پیام/س

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.