در صورتی که واکسن ویروس کرونا کشف شود، در ابتدای کار تعداد آن محدود خواهد بود و باید نسبت به انجام اقدامات ایمنی پس از ساخت واکسن نیز پایبند باشیم.

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، چند ماه از شروع اپیدمی ویروس کرونا می گذرد و تمام محققان تلاش می کنند تا واکسن اختصاصی برای درمان آن را پیدا کنند. با این حال ویروس کرونا به سرعت در سراسر دنیا در حال انتشار است و روزانه آمار مبتلایان را افزایش می دهد، اما هنوز با توجه به تلاش های فراوان کادر پزشکی هیچ دارویی که بتواند آن را کامل نابود کند یا واکسنی که ما را در برابر این ویروس منحوس ایمن کند وجود ندارد.

باید به این نکته توجه داشت که اگر واکسن ویروس کرونا ساخته شود، در ابتدای کار تعداد این واکسن محدود خواهد بود و برای همین باید اولویت‌بندی کرد. بنابراین حتی اگر واکسن کرونا کشف شود، باید نسبت به انجام اقدامات ایمنی و فاصله گذاری اجتماعی پایبند باشیم.

بنابراین تا زمان پیدا شدن واکسن ویروس کرونا به تدریج موارد زیر را مشاهده می کنیم:

- کاهش تدریجی روند ابتلا و مرگ و میر با ارتقای سطح آگاهی، رعایت اصول بهداشتی و شناخت بیشتر بیماری

-تبدیل شدن ویروس به یک بیماری عادی و شناخته شده همچون آنفلوانزا و سرماخوردگی

- ایمن شدن کودکان از طریق انتقال پادتن مادری از جفت به نوزاد

- سازگاری بیشتر جامعه انسانی برای بقا با متعادل تر شدن رفتار ویروس

- ایجاد یک ایمنی فراگیر نسبت به ویروس کرونا در کره زمین با ابتلای درصد بالایی از افراد در حدود ۲ تا ۳ سال آینده

-کمتر شدن قدرت سرایت بیماری همزمان با وقوع ایمنی جمعی و کاهش سطح آلودگی افراد با ویروس با چرخه این ایمنی در جامعه

توصیه می شود همچنان موارد بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی رعایت شود و احتمال دهیم که ویروس کرونا مانند آنفلوانزا و سرماخوردگی به یک بیماری عادی و شناخته شده تبدیل می شود؛ بنابراین باید بتوانیم که شیوه زندگی خود را با این شرایط و حفظ موارد بهداشتی، تطبیق دهیم.


بیشتر بخوانید:

کودکان ویروس کرونا را منتقل می‌کنند؟

افراد عادی برای پیشگیری از ابتلا به کرونا چه اقداماتی انجام دهند؟

استفاده از مسکن‌ها در روز‌های کرونایی


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
مسابقه فرصت
۱۲:۱۹ ۱۸ ارديبهشت ۱۳۹۹
دانشمندان پزشكي ايران اين فرصت را غنيمت بشمارند تا واكسن و داروي اين بيماري ما كشف كنيم و نام ايران در جهان بعنوان كاشف بيماري كرونا (كويد 19) ثبت جهاني كنيم پس با درگيري اين بيماري در كل جهان اين امكان وجود دارد كه هر كشوري به دانش و تخصص و نوآوري و تكنولوژي داروي كويد 19 دست يابد به عنوان ناجي جهان شناخته خواهد شد و نامش هميشه در جهان زنده خواهد ماند و از نعمات دنيوي و اخري بهره مند ميشود
Iran (Islamic Republic of)
ثاقبه
۱۱:۴۲ ۱۸ ارديبهشت ۱۳۹۹
واکسن کرونا در اختیار آمریکاست و تا وقتی به تمام اهدافش از تولید و انتشار این ویروس نرسه واکسن رو رو نمیکنه! جالبه سازمان بهداشت جهانی هم بازوی آمریکاست برای اینکه مانع تأیید و تکثیر داروها و روشهای درمانی مؤثر سایر کشورها بشه!
آخرین اخبار