ضرغامی گفت: در اجرای طرح تهران خوانا به دنبال این هستیم تا تمامی معابر پایتخت برای شهروندان خوانا شود.

برزین ضرغامی مدیر عامل سازمان زیبا سازی شهرداری تهران در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، در تشریح جزئیات اجرای طرح تهران خوانا گفت: طرح تهران خوانا به مناسبت چهل و یکمین سال پیروزی انقلاب اسلامی ایران در ۴۱ نقطه از مسیر خیابان ولیعصر به شکل ویژه اجرا شد و ما در اجرای این طرح تلاش کردیم تا از مبلمانی استفاده کنیم که با فضای خیابان ولیعصر همخوانی داشته باشد.

تاریخ شناسایی معابر پایتخت با اجرای طرح تهران خوانا

مدیر عامل سازمان زیبا سازی شهرداری تهران افزود: ما در مدیریت شهری تلاش کردیم در اجرای طرح تهران خوانا به گونه‌ای اقدام کنیم که تمام نقاط دارای خاطره و سابقه خیابان ولیعصر مشمول این طرح شود تا شهروندان با استفاده از کد مبلمان آن معبر به شکل صوت گذشته و تاریخ آن قسمت از خیابان را دریافت کنند.

تاریخ شناسایی معابر پایتخت با اجرای طرح تهران خوانا

ضرغامی با اشاره به این نکته که در کنار دریافت صوت با اسکن بارکد تصاویر گذشته مکان نیز در اختیار شهروندان قرار می‌گیرد،گفت: در ادامه راه به دنبال ایده‌های جدید متناسب با سابقه هر خیابان هستیم تا با اجرای آن به گونه‌ای بتوانیم شهر را برای شهروندان خوانا کنیم.


بیشتر بخوانید: آغاز طرح خوانا سازی شهر تهران 


او تصریح کرد: با توجه به شرایط موجود در پایتخت و شیوع ویروس کرونا هنوز شهروندان نتوانستند به شکل کامل از طرح تهران خوانا بهره ببرند.

مدیر عامل سازمان زیبا سازی شهرداری تهران در پاسخ به این سوال که معبر دیگر در اجرای طرح تهران خوانا کدام معبر است،گفت: با توجه به قرار گیری خانه مینایی به عنوان روایتگر تاریخ خیابان ولیعصر بیشتر برنامه خود را معطوف به تکمیل برنامه‌های در دست اقدام این خیابان کردیم، اما برنامه‌هایی در دست انجام است که به مرور زمان اطلاع رسانی می‌شود.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.