به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
مشهد، قاسمعلی خدابنده مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی امروز در نشست تودیع و معارفه رئیس اداره آموزش و پرورش نیشابور، گفت:
امتحانات نهایی پایه دوازدهم از ۱۷ خرداد ماه به طور حتم به صورت حضوری و با رعایت فاصلهگذاری اجتماعی در حوزههای امتحانی برگزار میشود.
او افزود: امتحانات دوره متوسطه اول و دوم که غیر نهایی است در صورتی که
ستاد ملی مبارزه با کرونا مجوز لازم را صادر کند به صورت حضوری و در غیر این صورت به شکل غیرحضوری برگزار میشود.
مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی ادامه داد: دوره ابتدایی هم آزمون ندارد و به صورت ارزشیابی کیفی - توصیفی است که توسط معلمان با توجه به سوابق دانشآموزان در طول سال تحصیلی نمرهگذاری خواهد شد.
استفاده کمتر از ۵۰۰ هزار نفر دانش آموز خراسان رضوی از اپلیکیشن شاد
خدابنده بیان کرد: در حال حاضر از یک میلیون و ۳۰۰ هزار نفر دانشآموز خراسان رضوی کمتر از ۵۰۰ هزار نفر از اپلیکیشن شاد استفاده میکنند.
او تصریح کرد: این وضعیت نشان میدهد که هنوز بخش زیادی از دانشآموزان نتوانستهاند از این فرصت بهرهمند شوند که بخشی از آن به خاطر فراهم نبودن زیرساختهاست و در جاهایی هم ما مشکلاتی داریم که به زودی رفع خواهد شد.
مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی تاکید کرد: آموزش مجازی تنها مختص سامانه شبکه آموزش دانشآموزی (شاد) نیست و پیش از آن هم همکاران ما آموزشهای مجازی را به صورت کلاسهای آنلاین و محتواهای آموزشی بارگذاری شده انجام میدادند و بخشی از دانشآموزان هنوز از این کلاسها استفاده میکنند.
خدابنده اظهار کرد: دانشآموزان و معلمان نیشابور در بسیاری از حوزههای قرآنی، علمی، ورزشی، پژوهشی و قرآنی موفق به کسب رتبههای برتر کشوری میشوند و این امر جز در سایه همدلی، تلاش و مدیریت صحیح اتفاق نمیافتد و نیشابور جزء شهرهای مهم در حوزههای مختلف در استان و کشور است.
او افزود: در آموزش و پرورش خراسان رضوی هم تاثیرگذاری نیشابور به حدی است که اگر توفیقات همکاران ما و دانشآموزان نیشابور را در طول سال تحصیلی از سایر موفقیتهای آموزش و پرورش استان کم کنیم شاید در آن سال حرفی برای گفتن نداشته باشیم.
بستر توسعه، آموزش و پرورش است
علیرضا قامتی فرماندار نیشابور هم در این مراسم گفت: اگر توسعهای قرار است اتفاق بیفتد باید از بستر آموزش و پرورش شروع شود و اگر نه ناموفق خواهد بود؛ سهم معلمان به عنوان معیارهای اصلی تعلیم و تربیت در جامعه و کسانی که تبدیل سرمایهها به ثروت در حوزه منابع انسانی به دست آنان اتفاق میافتد بسیار مهم است.
او افزود: آموزش و پرورش متعلق به همه مجموعههاست به همین خاطر ارکان اصلی شهرستان در شورای آموزش و پرورش حضور دارند تا تصمیمات نهایی، معدل و میانگین تصمیمات کل شهرستان باشد.
فرماندار نیشابور ادامه داد: مدیرانی که در نیشابور حضور پیدا میکنند باید حداقل توانشان در حد معاونت مدیر کل باشد، زیرا نیشابور از ظرفیت و توانمندیهای فوقالعادهای برخوردار است و استفاده از این فرصتها نیازمند مدلهای دقیق مدیریتی و علمی است.
در این نشست حسین مهرآبادی که از فروردین ماه ۱۳۹۷ ریاست اداره آموزش و پرورش نیشابور را برعهده داشت تودیع و علیرضا کلیدری به عنوان رئیس آموزش و پرورش نیشابور معارفه شد.
انتهای پیام//ف. ش