کارشناس مسئول بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه با اشاره به افزایش تقاضای خرید زولبیا و بامیه، انواع آش و حلیم و خرما در ماه مبارک رمضان، از همه افراد خواست تا در شرایط شیوع کرونا هنگام خرید دقت بیشتری داشته باشند.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه،بهمن خدادادیان کارشناس مسئول بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه با اشاره به تشدید نظارت‌های بهداشتی در ماه مبارک رمضان بر صنوف عرضه کننده اقلام خوراکی ویژه این ماه، گفت : در کنار بحث نظارت‌های بهداشتی در زمینه رعایت نکات مربوط به کرونا، کارشناسان بهداشت با شروع ماه مبارک رمضان نظارت‌های خود را بر صنوف مختلف عرضه کننده اقلام خوراکی ویژه این ماه از جمله قنادی‌ها و کبابی‌ها تشدید کرده‌اند.

او گفت : هم اکنون ۸۲ بازرس ویژه بازار رمضان را تحت نظارت دارند و با دقت رعایت نکات بهداشتی در صنوف مختلف را رصد می‌کنند.

خدادادیان رصد بهداشت فردی، مکان، ابزار کار و مواد اولیه، نمونه برداری‌های شیمیایی و میکروبی، سنجش روغن مورد استفاده در تهیه زولبیا و بامیه و سنجش آلودگی سطوح و دست عوامل تولید مواد خوراکی را از جمله اقدامات کارشناسان بهداشت در بازرسی‌های صورت گرفته از صنوف عرضه کننده اقلام خوراکی عنوان کرد.

او افزود: در کنار این اقدامات مردم نیز باید هوشیار بوده و نکات بهداشتی را رصد کرده و در صورت عدم رعایت نکات بهداشتی، خرید مواد خوراکی را از آن واحد صنفی انجام ندهند.

این کارشناس بهداشت افزود: مردم باید دقت داشته باشند که تنها از اماکن معتبر خریداری کنند و به هیچ عنوان اقلام خوراکی مانند زولبیا و بامیه، خرما و آش و حلیم را از دستفروشان و وانتی‌ها خریداری نکنند.

خدادادیان گفت: صنوف عرضه کننده اقلام خوراکی موظفند خوراکی‌ها را در جایی دور از دسترس مشتری قرار دهند، به عبارتی باید خوراکی‌ها را یا پشت ویترین قرار داده و یا با روکش نایلونی روی آن را بپوشند و مردم هنگام خرید باید به این نکته توجه جدی داشته باشند و از خوراکی‌هایی که دم دست مشتری گذاشته شده خرید نکنند.

او افزود: افراد باید از زولبیا و بامیه‌هایی خرید کنند که پشت ویترین بوده و قناد آن‌ها را با دستکش داخل پاکت بگذارد، در غیراینصورت باید از خرید این خوراکی خودداری کنند.

خدادادیان ادامه داد: در بحث خرید زولبیا و بامیه هم افراد دقت داشته باشند که رنگ این خوراکی‌ها غیرعادی و کدر نباشد و قهوه‌ای و سوخته هم نباشند.

این کارشناس بهداشت گفت: در بحث خرید آش و حلیم نیز نباید از واحد‌هایی که دیگ محتوی این غذا‌ها را جلوی درب مغازه گذاشته‌اند خرید کنند و این دیگ‌ها باید با فاصله مناسب از مشتری قرار داده شوند.

خدادادیان گفت: این خوراکی‌ها تنها باید از صنف مربوطه خریداری شود و صنوف دیگری از جمله نانوایی و قصابی و... حق عرضه این خوراکی‌ها را نداشته و مردم باید از خرید از این صنوف خودداری کنند.

او با تاکید بر خرید خرمای بسته بندی شده گفت: در شرایط شیوع کرونا تاکید بر خرید خرمای بسته‌ای است و خرید خرمای فله‌ای تنها در صورتی توصیه می‌شود که روی آن روکشی از نایلون قرار داده شده و دور از دسترس مشتری باشد.

این کارشناس بهداشت افزود: مردم باید هنگام خرید هر نوع خوراکی دقت داشته باشند که حتما فروشنده ماسک و دستکش داشته باشد .

 

 

انتهای پیام/د

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.