یک متخصص ریه گفت: افراد دارای بیماری زمینه‌ای باید هنگام خروج از منزل یا قرار گرفتن در محیط بسته، ماسک بزنند.

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان ، اسلامی نژاد، متخصص ریه بیمارستان دانشوری درباره زدن ماسک در محل کار  اظهار کرد:  زدن ماسک در محل کار کاملا به شرایط محیط و خود افراد بستگی دارد.

او افزود: در هر محلی به خصوص بیمارستان پروتکل هایی گفته شده است که باید مورد بررسی قرار بگیرند. البته این دستورهای بهداشتی ممکن است در تمام کشور ها یکسان نباشد، مانند ایالات متحده که شیوع بیماری در آنجا زیاد بوده و زدن ماسک اجباری شده است.

اسلامی نژاد بیان کرد: اگر فرد دارای بیماری زمینه ای شدیدی باشد، باید هنگام خروج از منزل یا قرار گرفتن در محیط بسته، ماسک بزند.  طبق تحقیقات اگر فردی مبتلا به بیماری باشد، در یک اتاق سرفه یا عطسه کند ممکن است ذرات حامل ویروس تا چند ساعت در آن محیط باقی بماند؛ به همین دلیل زدن ماسک حتما توصیه می شود.

او گفت: اگر در محیط باز یا داخل ماشین تنها هستید نیازی به زدن ماسک نیست. اما تمام این مسائل بستگی به شرایط دارد، اگر در محیطی که چند نفر با هم کار می کنند، زدن ماسک کاملا توصیه می شود. اگر در محیط ها باز فاصله گذاری اجتماعی را رعایت می‌کنید نیازی به زدن ماسک نخواهد بود.

 اسلامی نژاد ادامه داد: در شرایط شیوع کرونا از خوردن صبحانه مشترک در ادارات اجتناب کرده و با رعایت فاصله حداقل یک متر و نیم و زدن ماسک در مسیر پیشگیری از این بیماری گام بردارید.  اگر کارمندی تب و یا سرفه دارد، تا زمان بهبودی در محل کار حضور نداشته باشد.

این متخصص ریه تصریح کرد:  کارمندان بهتر است در محیط کار، اشیاء و سطوحی که اغلب لمس می‌شود را تمیز و ضد عفونی کنند و از تماس نزدیک با افرادی که مریض هستند، خودداری کرده و هنگام سرفه یا عطسه دهان خود را با یک دستمال بپوشانند و سپس دستمال را درون سطل زباله بیندازند.  از خرید مواد غذایی فله و روباز به طور جدی خودداری و از خوردن غذا در بیرون از منزل تا حد امکان اجتناب کنید.

 او با تاکید براینکه در حال حاضر شرکت در اجتماعات ممنوع است، گفت: افراد فقط باید در صورت ضرورت از منزل خارج شوند و اگر خرید ضروری دارند، برای مدت یک هفته خرید کنند و یا یکی از افراد منزل برای خرید به بیرون برود و در حین خرید نیز نکات بهداشتی را رعایت کند.

 اسلامی نژاد در پایان گفت: تا حد ممکن از کارت به جای پول و اسکناس استفاده شود و با مراجعه به مراکز سوخت‌گیری فرد از دست زدن به نازل‌ جایگاه‌های عرضه سوخت خودداری کند و یا مراحل سوخت گیری توسط اپراتور‌ها انجام شود.


بیشتر بخوانید:

توصیه‌های تغذیه‌ای در ماه مبارک رمضان برای پیشگیری از ابتلا به کرونا

بیشترین و کمترین میزان ابتلا به کرونا متعلق به کدام بیماری‌های زمینه‌ای است؟

بازگشایی اماکن مذهبی در مناطق سفید / با تغییر شرایط مقررات و قوانین عوض می‌شود

کاهش استفاده از بوستان‌ها با شروع ماه رمضان/ ۸۸ بیمار جدید در بخش مراقبت‌های ویژه بستری شدند

بخشودگی مالیاتی با کمک‌های کرونایی به وزارت بهداشت/ مشارکت ۳۹۰ میلیاردی خیرین در حوزه سلامت


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار