تدروس گفت: اقدامات اضطراری برای مقابله با کرونا باعث اختلال در ارائه برخی خدمات درمانی ضروری برای کودکان شده است.

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، تدروس ادهانوم، رئیس سازمان جهانی بهداشت در کنفرانس خبری روز دوشنبه که به صورت ویدیوکنفرانس در ژنو برگزار شد، گفت: ما در برابر ویروس کرونا یک مسیر طولانی در پیش داریم و اقدامات زیادی را باید انجام دهیم.

او افزود: موج دوم شیوع ویروس کرونا با انجام اقدامات صحیح و مناسب قابل پیشگیری است.

اختلال در واکسیناسیون کودکان به دلیل ویروس کرونا

رئیس سازمان جهانی بهداشت (WHO) گفت: همه‌گیری ویروس کرونا به مراتب بیش از گذشته است و هنوز هم مانع ارائه خدمات عادی سلامت به ویژه ایمن‌سازی برای کودکان در فقیرترین کشور‌ها شده است.

تدروس ادهانوم با ابراز نگرانی از سلامت کودکان، گفت: کودکان ممکن است در معرض خطر ابتلا به بیماری تنفسی کووید ۱۹ باشند؛ همچنین در معرض خطر سایر بیماری‌هایی که با واکسن قابل پیشگیری هستند.

او ادامه داد: در سراسر جهان حدود ۱۳ میلیون نفر از تأخیر در واکسیناسیون برای بیماری‌هایی مانند فلج اطفال، سرخک، وبا، تب زرد و مننژیت رنج می‌برند.

دلایل کمبود واکسن در ۲۱ کشور جهان

رئیس سازمان جهانی بهداشت با استناد به اتحاد جهانی برای واکسن و ایمنی سازی (GAVI)، گفت: در حال حاضر کمبود واکسن برای سایر بیماری‌ها در ۲۱ کشور جهان به دلیل وجود محدودیت‌های مرزی و اختلالات در سفر که بر اثر شیوع ویروس کرونا اتفاق افتاده، گزارش شده است.

تدروس ادهانوم با اشاره به تأثیر احتمالی ویروس کرونا بر خدمات‌دهی منظم مالاریا، گفت: تعداد موارد مالاریا در جنوب صحرای آفریقا می‌تواند دو برابر شود، ما با کشور‌هایی که بتوانند از آن‌ها حمایت کنند همکاری می‌کنیم که این اتفاق نیفتد.

همچنین آژانس آمریکایی ایالات متحده باوجود اینکه آمار مرگ و میر ناشی از ویروس کرونا در برخی از کشور‌های ثروتمند مسطح شده و کاهش یافته، همواره نگران افزایش تعداد موارد و مرگ و میر در آفریقا، اروپای شرقی، آمریکای لاتین و برخی از کشور‌های آسیایی است.

دکتر مایک رایان، کارشناس ارشد اورژانس سازمان جهانی بهداشت، درباره رفع برخی از محدودیت‌ها توسط ایالات متحده علی‌رغم عدم پیگیری و مواجه دولت با بحران همه‌گیری، گفت: دولت فدرال و استانداران با هم همکاری می‌کنند تا آمریکا و مردم این کشور را از این وضعیت دشوار نجات دهند.

کارشناس ارشد اورژانس سازمان جهانی بهداشت افزود: در سیستم فدرال که ۵۰ ایالت بهم مرتبط است، موقعیت بسیار پیچیده است.

براساس آخرین گزارش روزنامه رویترز، کروناویروس که از اواخر سال گذشته در شهر مرکزی ووهان چین پدیدار شد تا کنون ۲.۹۷ میلیون نفر به این ویروس آلوده شدند و ۲۰۵ هزار و ۹۴۸ نفر بر اثر این ویروس جان خود را از دست دادند.


بشثتر بخوانید:

نقش مهارتهای زندگی در بحران کرونا

آیا استرس ناشی از کرونا باعث ریزش مو می‌شود؟

کشف راهی برای جلوگیری از روند پیری

۴ میوه‌ای که پوست را روشن می‌کند!

تأثیرات مثبت و منفی کرونا بر سبک زندگی


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار