به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، هومان خاکپور رئیس اداره آموزش، ترویج و مشارکتهای مردمی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه شیوع بیماری کرونا باعث کاهش حضور مردم درطبیعت شد اظهار داشت: پیش بینی میشود با ریشه کن شدن این بیماری، حضور گسترده مردم را در جنگلها، مراتع و رویشگاههای طبیعی استان شاهد باشیم که به دنبال آن امکان تخریب منابع طبیعی وجود دارد.
خاکپور ادامه داد: اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان در نظر دارد با «ارتقای مشارکت جامعه مدنی در امر نظارت بر حفاظت از جنگلها و مراتع» از تخریب عرصههای منابع طبیعی جلوگیری کند.
وی افزود: اقدامی پیشگیرانه که جوامع محلی و دوستداران طبیعت را برای امر حفاظت از عرصههای منابع طبیعی ترغیب میکند.
خاکپور افزود: پیشبینی شده با افزایش مشارکت مردم از طریق فرهنگسازی و اطلاعرسانی از طریق رسانهها، مکاتبه با دهیاریها و شهرداریها و پایگاههای بسیج و سازمانهای مردمنهاد، نصب بنر و پوستر به ویژه در روستاهای در معرض خطر، دست اندازی به طبیعت را به کمترین میزان ممکن کاهش دهیم.
وی در ادامه هدف از ارتقای مشارکت جامعه مدنی در نظارت بر حفاظت از جنگلها و مراتع را ایجاد حس مسئولیت همگانی برای حفاظت از منابع طبیعی و فراهم کردن فضایی ناامن برای افرادی که قصد دست اندازی و تخریب طبیعت دارند، عنوان کرد.
وی ادامه داد: به منظور افزایش انگیزه در شهروندان مسئولیتپذیری در امر حراست از عرصههای منابع طبیعی به عنوان یک سرمایه ملی، اهدای بستههای تشویقی و اعلام نتیجه پیگیری گزارشات انجام خواهد شد.
خاکپور اظهار داشت: استفاده از ظرفیت قرقبان مردمی و آموزش محافظین افتخاری برای کمک به نیروهای یگان حفاظت در راستای افزایش سرعت زمان رسیدگی به تخلفات گزارش شده از دیگر موارد حائز اهمیت است.
وی از مردم خواست: هرگونه تخلف در عرصههای منابع طبیعی را از طریق شماره ۱۵۰۴ تلفن امداد و نجات جنگلها و مراتع به صورت شبانه روزی گزارش دهند.
وی در پایان خاطر نشان کرد: علاقمندان برای فعالیت به عنوان «همیار طبیعت» میتوانند با مراجعه به نشانی اینترنتی hamyartabiat.frw.ir نسبت به ثبت نام الکترونیکی اقدام و با دریافت کارت، به فعالیت قانونی خود در راستای حفظ، احیا و توسعه منابع طبیعی بپردازند.
انتهای پیام/خ
وقشان میگیرن میخورن وتمام جنگل هم داره ازبین میره
شهرستان ناغان، روستای جغدان یک زمین من در این روستا دارم
وی مدتی در روستا نبودم ودر این مدتی که در روستا نبودم شخصی
بنام مراد ریسی چهرازی که ساکن روستای چهرازی میباشد در غیاب من
آتش به زمین من زد و خسارتی بر من وارد کرده است اینجانب یوسف چهرازی از این شخص شکایت دارم.
زمین منابع طبیعی روستای کنگرچال خارج از بافت را مردم محله همه قسمت های منابع را احاطه کردن و برای خودشون برداشتن بدون هیچ مدرک و قانونی
این قانون و دولت کجاه
چرا رسیدگی نمکنن
فقط برای اطلاع عموم عرض کردم
روستای کنگر چال واقع در شمال استان مازندران بعد از آمل ،چمستان بعد از واز و روستای گزنه سرا روستای کنگر چال
آیا تخلف است ؟ تنه درختان قطور هست.