کارشناس زراعت جهاد کشاورزی شهرستان طارم در گفتگو با
گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از
زنجان،گفت:
کشاورزان طارمی هماکنون کار برداشت محصول سیر از یک هزار و ۴۰۰ هکتار سطح زیر کشت این محصول را آغاز کرده اندکه این آمار نسبت به سال قبل ۴۰۰ هکتار کاهش یافته است.
او افزود: پیشبینی میشود امسال ۵۶ هزار تن سیر از مزارع این شهرستان برداشت و روانه بازارهای مصرف شود.
محمدی عنوان کرد: سیر از محصولات مهم زراعی شهرستان طارم محسوب میشود و دومین محصول بهاری بعد از کرفس است که وارد بازار میشود.
او ادامه داد:امسال حدود هزارو ۱۰۰ نفر از بهرهبرداران طارمی از طریق کشت و کار این محصول امرار معاش میکنند.
این مقام مسئول گفت: سیر تولیدی طارم همه ساله علاوه بر تامین نیاز استان زنجان به سایر استانها همچون تهران، گیلان، قزوین، مازندران و کردستان ارسال میشود.
محمدی خاطرنشان کرد: سیر تولیدی شهرستان طارم همچنین به دلیل برخورداری از طعم، عطر و کیفیت بسیار مطلوب همه ساله توسط بازرگانان سایر استانها به مناطق مختلف کشور و کشورهای خارجی از جمله عراق و روسیه صادر میشود.
۳۰ درصد محصول سیر کشور در طارم تولید میشود، ولی امسال شیوع بیماری کرونا بر بازار این محصول هم تاثیرگذار بوده است.
انتهای پیام/ن