کارشناس  زراعت جهاد کشاورزی شهرستان طارم از آغاز برداشت ۵۶ هزار تن سیر از مزارع شهرستان طارم خبر داد.

آغاز برداشت ۵۶ هزار تن سیر از مزارع شهرستان طارمکارشناس  زراعت جهاد کشاورزی شهرستان طارم در گفتگو باگروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از زنجان،گفت:کشاورزان طارمی هم‌اکنون کار برداشت محصول سیر از یک هزار و ۴۰۰ هکتار سطح زیر کشت این محصول را آغاز کرده اندکه این آمار نسبت به سال قبل ۴۰۰ هکتار کاهش یافته است.

او افزود: پیش‌بینی می‌شود امسال ۵۶ هزار تن سیر از مزارع این شهرستان برداشت و روانه بازار‌های مصرف شود.

محمدی عنوان کرد: سیر از محصولات مهم زراعی شهرستان طارم محسوب می‌شود و دومین محصول بهاری بعد از کرفس است که وارد بازار می‌شود.

او ادامه داد:امسال حدود هزارو ۱۰۰ نفر از بهره‌برداران طارمی از طریق کشت و کار این محصول امرار معاش می‌کنند.

این مقام مسئول گفت: سیر تولیدی طارم همه ساله علاوه بر تامین نیاز استان زنجان به سایر استان‌ها همچون تهران، گیلان، قزوین، مازندران و کردستان ارسال می‌شود.

محمدی خاطرنشان کرد: سیر تولیدی شهرستان طارم همچنین به دلیل برخورداری از طعم، عطر و کیفیت بسیار مطلوب همه ساله توسط بازرگانان سایر استان‌ها به مناطق مختلف کشور و کشور‌های خارجی از جمله عراق و روسیه صادر می‌شود.

 ۳۰ درصد محصول سیر کشور در طارم تولید می‌شود، ولی امسال شیوع بیماری کرونا بر بازار این محصول هم تاثیرگذار بوده است.


انتهای پیام/ن
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.