رحمانی گفت: دولت به وزارت صنعت اجازه داده تا بخشی از مازاد تولید اقلام بهداشتی را مشروط به تامین نیاز داخل، صادر کند.

به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان از وزارت صنعت، رضا رحمانی با اشاره به افزایش چند برابری تولیدات اقلام بهداشتی مرتبط با کرونا در کشور و وجود مازاد تولید در برخی اقلام، گفت: دولت به وزارت صنعت اجازه داده تا بخشی از مازاد تولید این اقلام را مشروط به تامین کامل نیاز داخل، صادر کند.

وی افزود: تامین اقلام ضروری برای مقابله با کرونا از نخستین روز درخواست وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برای این منظور در دستور کار قرار گرفت و در کمتر از دو ماه، تولیدات محصولات و ملزومات بهداشتی رشد چندین برابری داشته و امروز در برخی موارد امکان صادرات وجود دارد.

وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: تولید مواد ضدعفونی کننده در این مدت با افزایش هشت برابری روبرو شده و نیز تولید روزانه ۲۰۰ هزار عدد ماسک در برنامه قرار دارد و امروز در مجموع تولیدات صنعتی، صنفی و کارگاهی به حدود ۶ میلیون عدد ماسک در روز رسیده است.

رحمانی تصریح کرد: جهش تولید در سایر اقلام نیز قابل مشاهده است و در روند تامین و توزیع اقلام و کالا‌های مورد نیاز مردم به ویژه در بخش بهداشتی هیچگونه دغدغه‌ای در دو ماه گذشته نداشتیم و کمبودی به وجود نیامده است.

وی افزود: روند تولید کیت‌های تشخیص نیز در کشور مناسب بوده و در صورت تداوم افزایش میزان تولیدات و تامین نیاز کشور، در این بخش نیز می‌توان صادرات داشت.

آزادسازی ۱۸ میلیون عدد ماسک به درخواست وزارت صنعت

وزیر صنعت گفت: روز گذشته با درخواست این وزارتخانه و اعلام موافقت وزارت بهداشت، رییس جمهوری کشورمان نیز دستور موافقت خود را برای آزاد سازی بیش از ۱۸ میلیون عدد ماسک مازاد مصرف مراکز بهداشتی و درمانی کشور را اعلام کردند که بزودی در شبکه توزیع عمومی در اختیار مردم قرار خواهد گرفت.

رحمانی اضافه کرد: ۱۸ میلیون ماسک در اختیار وزارت بهداشت بود که در این زمینه به رییس جمهوری پیشنهاد شد، چنانچه مجموعه کادر درمانی کشور نیازی به این تعداد ماسک ندارند، اقلام موجود آزاد و در اختیار عموم مردم قرار داده شود که مورد موافقت قرار گرفت.

وزیر صنعت، معدن و تجارت افزود: آمادگی کشورمان برای صادرات مازاد اقلام بهداشتی در شرایطی است که ما در یک موقعیت نابرابر و در وضعیت تحمیلی تحریم‌ها قرار داریم و جالب اینکه شیوع گسترده کرونا در کشور‌های مختلف جهان در مناسبات تجاری و اقتصادی کشور‌ها و حتی کشور‌های عضو تجارت جهانی «WTO» تاثیر داشته و قوانین صادرات و واردات آن‌ها را با محدودیت و ممنوعیت‌های روبرو ساخته و این در حالی است که برخی از این کشور‌ها مدعی رعایت ضوابط تجارت آزاد هستند؛ در این مدت ۸۸ کشور محدودیت و ممنوعیت صادرات ایجاد کرده اند، بویژه کالا‌های اساسی و اقلام بهداشتی مرتبط با کرونا و در مواردی نیز به تناسب نیاز، تسهیلات وارداتی اعمال کرده اند.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۳۳ ۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۹
اقلام بهداشتی درتلویزیون زیاد است هنوز به راحتی نمیتوان آنهارادربازار پیدا کردمثل دستکش.حالا نمیشود کمی صبرکنیدبعد به فکرصادرات بیفتید.خیلی از این محصولات دراثر کمبود توسط واحدهایی تولید میشود که برای کمک دست به این اقدام زده اند در حالیکه کاراصلی آنها تولیدات دیگری است.لیمو ترش وشیرین به واسطه همین ندانم کاری قیمت اش اینقدر بالا رفته است.
Iran (Islamic Republic of)
امیرحسین
۲۱:۲۳ ۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۹
بابا اگه اینقدر تولیدات زیاده پس چرا دستکش و ماسک یا نیست تو بازار یا قیمتاش خیییلی گرونه؟
داروخانه ها که جفت جفت دستکش میدن، اگه زیاده بدین مردم خودتون.
Iran (Islamic Republic of)
ناهید
۲۰:۱۶ ۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۹
بگو همه ی اقلام بهداشتی داره صادر میشه
اخه نرخ دستکش و الکل و ماسک که تغییری نکرده
هرچه قدر بصورت بسیج مردمی به دست نیازمندش برسه والا شما همش دارید تبدیل به دلار می کنید
آخرین اخبار