به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بجنورد ، مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی با بیان اینکه ظرفیت فرآوری صنایع تبدیلی و غذایی استان ۸۴۰ هزار تُن است گفت: برنامه ریزی امسال برای ظرفیت سازی فرآوری محصولات کشاورزی ۴۰ هزار تُن است.
سیدعباس آقامیری افزود: سالانه یک و نیم میلیون تُن انواع محصولات باغی و زراعی تولید و فقط نیمی از آن، فرآوری میشود.
بقیه محصولات نیز به صورت تازه خوری مصرف میشود.
در استان خراسان شمالی ۹۰ واحد صنایع تکمیلی و تبدیلی وجود دارد.
انتهای پیام/ه