ظرفیت سازی ۴۰هزار تن فرآوری محصولات کشاورزی برای امسال برنامه ریزی شد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بجنورد ،   مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی با بیان اینکه  ظرفیت فرآوری صنایع تبدیلی و غذایی استان ۸۴۰ هزار تُن است گفت: برنامه ریزی امسال برای ظرفیت سازی فرآوری محصولات کشاورزی ۴۰ هزار تُن است.

سیدعباس آقامیری افزود: سالانه یک و نیم میلیون تُن انواع محصولات باغی و زراعی تولید و فقط نیمی از آن، فرآوری می‌شود.

بقیه محصولات نیز به صورت تازه خوری مصرف می‌شود.

در استان خراسان شمالی ۹۰ واحد صنایع تکمیلی و تبدیلی وجود دارد.

انتهای پیام/ه

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.