۱۰ هزار تن فرآورده‌های گوشتی امسال در مازندران ذخیره‌سازی شد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ،  سیدمحمد جعفری مدیرکل پشتیبانی امور دام جهاد کشاورزی مازندران با اشاره به اینکه خرید مرغ مازاد از مرغداران استان از مدت‌ها قبل آغاز شده است، گفت: ۴ هزار تن گوشت مرغ تاکنون از مرغداران و کشتارگاه‌های استان خریداری شد که بخشی از بهای آن پرداخت و مابقی هم در حال پرداخت است.

او افزود: ۸ هزار و ۳۰۰ تن فرآورده‌های گوشتی پارسال ذخیره‌سازی شد که این میزان امسال به ۱۰ هزار تن افزایش یافته است.

جعفری گفت: ۸ هزار و ۷۰۰ تن گوشت قرمز و ۶ هزار تن گوشت مرغ اکنون در سردخانه‌های استان ذخیره سازی شده است.

مدیرکل پشتیبانی امور دام جهاد کشاورزی مازندران ادامه داد: این شرکت برای کیفی‌کردن فراورده‌های گوشتی کشتارگاه‌های استان را درجه بندی کرده است.

انتهای پیام / ک
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.