رئیس کمیته پزشکی فدراسیون کشتی آخرین وضعیت کشتی گیران مصدوم و برنامه های این کمیته را تشریح کرد.

به گزارش خبرنگار کشتی و رزمی گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، دکتر مهرشاد پورسعید که ۲۲ مهرماه سال ۹۸ با حکم رئیس فدراسیون کشتی به عنوان رئیس کمیته پزشکی فدراسیون فعالیت خود را آغاز کرد درباره شرح حال خود اظهار داشت: من فارغ التحصیل رشته پزشکی در سال ۱۳۷۹ از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و رشته تخصصی پزشکی ورزشی در سال ۱۳۸۷ از دانشگاه علوم پزشکی ایران می باشم و از سال ۱۳۸۱ در فدراسیون پزشکی ورزشی مشغول به کار شدم.

وی درباره اینکه چه تفاوتی در حوزه آسیب دیدگی های ورزشی بین کشتی و سایر رشته ها وجود دارد گفت: بزرگترین تفاوت رشته کشتی با سایر رشته ها نیاز مبرم به تغذیه مناسب است، ضمن اینکه آسیب های ACL (رباط صلیبی) در کشتی بیشتر از ورزشکاران رشته های دیگر ورزشی دیده می شود.

دکتر پورسعید در پاسخ به این سوال که چه تمهیداتی باید اندیشیده شود تا آسیب دیدگی های کشتی گیران کمتر شود عنوان کرد: به نظر من تمرینات باید علمی و به روز باشد، کشتی گیران تغذیه مناسبی داشته باشند و در زمانی که کشتی گیر از نظر روحی و روانی تحت فشار است، از دادن تمرینات پرفشار پرهیز شود.

وی درباره وضعیت روند درمانی مصدومیت حسن یزدانی و علیرضا کریمی دو قهرمان کشتی آزاد کشورمان گفت: حسن یزدانی پس از جراحی موفقیت آمیز پای خود دوران بازتوانی را نیز با موفقیت پشت سر گذاشته و هم اکنون تمرینات خود را شروع کرده است. علیرضا کریمی نیز روز یکشنبه گذشته عمل جراحی رباط صلیبی پای خود را انجام داد و مراحل بازتوانی وی در فدراسیون پزشکی ورزشی انجام می شود و بعد از شش ماه به تدریج می تواند به دنیای قهرمانی بازگردد.

رئیس کمیته پزشکی فدراسیون در خصوص وضعیت سه قهرمان ملی کشتی کشورمان که به گونه های مختلف درگیر مصدومیت و بیماری هستند و اقداماتی که در مورد آسیب دیدگی آنها صورت گرفته نیز اظهار کرد: ۵۰ درصد از هزینه های درمان محمدرضا آقانیا که در حال شیمی درمانی است از سوی فدراسیون پزشکی ورزشی پرداخت شده است و آقای حمید سوریان نیز کمک قابل توجهی را در این زمینه کردند.  محسن قاسمی نیز با انتقال از بیمارستان لاله در بیمارستان طالقانی بستری شد و پس از اینکه عفونتی در بدن وی مشاهده نشد و امکان درمان نیز وجود نداشت، با نظر پزشکان از بیمارستان مرخص شد و هم اکنون توسط خانواده اش نگهداری می شود. در مورد هزینه های درمان ایشان نیز آقای سوریان پیگیر بود و کمک های خوبی را انجام داد. میثم زارع نیز با پیگیری های فدراسیون در بیمارستان رفیده بستری شد و جراحی مجدد نیز بر روی وی انجام گرفت و در ادامه نیز روند ورزش درمانی و بازتوانی ایشان را در بیمارستان رفیده انجام شده است و در حال حاضر نیز پس از مرخص شدن از بیمارستان، فدراسیون کشتی با تقبل هزینه، هماهنگی های لازم را انجام داده تا هفته ای چند جلسه کار درمانی را انجام دهد.

وی درباره برنامه های سال ۹۹ کمیته پزشکی گفت: یکی از برنامه های مهم ما راه اندازی کلینیک پزشکی ورزشی در خانه کشتی و استفاده از تجهیزات و نیروهای متخصص است. برنامه ی دیگر ما تشکیل پرونده پزشکی برای کلیه اردونشینان و قهرمانان تیم های ملی و انجام معاینات دوره ای از آن ها است. همچنین در نظر داریم با همکاری فدراسیون پزشکی ورزشی در قالب راه اندازی پزشکی از راه دور (telemedicine) کشتی گیران را از راه دور پایش کنیم.

دکتر پور سعید در مورد اینکه چه برنامه هایی را برای پیشگیری از دوپینگ در دستور کارشان قرار داده اند تصریح کرد: راهکار ما آموزش و آزمایش است. یعنی آموزش خواهیم داد و آزمایش هم خواهیم گرفت. در این مورد برنامه مدونی داریم و اتحادیه جهانی کشتی را نیز در جریان خواهیم گذاشت. در هر دوپینگی که با آزمایش در داخل کشور مشخص شود، فدراسیون کمترین هزینه و کشتی گیر بیشترین هزینه را خواهد داد و در بحث دوپینگ کشتی گیران در مسابقات برون مرزی نیز با توجه به اینکه ما بدون آزمایش و مطمئن شدن از صحت سلامتی کسی را اعزام نخواهیم کرد، اگر کشتی گیری در حین مسابقات مرتکب دوپینگ شود، تمام جرایم و عواقب این کار بر عهده او خواهد بود.

وی در خاتمه خاطرنشان کرد: از تمامی همکارانم که در این شرایط در خط مقدم مبارزه با ویروس کرونا حضور دارند تشکر می کنم و از مردم می خواهم با رعایت نکات ایمنی و بهداشتی و فاصله اجتماعی برای از بین بردن شیوع این ویروس خطرناک همکاری لازم را داشته باشند.


بیشتر بخوانید: عضو جدید هیأت رئیسه فدراسیون کشتی: اگر به دوران جوانی برگردم دوباره بسکتبال بازی می کنم/ امیدوارم کشتی گیران به حقشان برسند


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار