سید محسن طباطبائیان گفت: بیش از ۳۰۰ تن گوشت ماهی در استخر‌های پرورش ماهی شهرستان دامغان در سال گذشته تولید شد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سمنان، سید محسن طباطبائیان مدیر جهاد کشاورزی دامغان گفت: ۲۱۰ تن گوشت ماهی سردآبی و ۱۰۰ تن گوشت ماهی‌های گرم آبی سال گذشته در شهرستان دامغان تولید شد.

او افزود: ظرفیت استخر‌های پرورش ماهی شهرستان حدود ۴۵۰ تن است که از این میزان، ۳۰۰ تن ظرفیت ماهی‌های سرد آبی است.

به گفته مدیر جهاد کشاورزی دامغان مجموع بهره‌برداران استخر‌های پرورش ماهی این شهرستان ۶۴ نفر است که عمده آن‌ها در زمینه پرورش ماهی‌های گرم آبی فعالیت دارند.

طباطبائیان از ارسال عمده تولید گوشت ماهی شهرستان به شهرستان‌های همجوار و استان مازندران خبر داد و گفت: در شهرستان دامغان، ماهی سردآبی قزل آلا و ماهی‌های گرم آبی کَپور، آمورفیتوفاک و بیگ هد پرورش می‌یابد.

انتهای پیام / ر

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار