به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از هرمزگان ،علی باقرزاده همائی رئیس سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از تولید بیش از ۳ هزار تن گوشت مرغ و ذخیره ۱۰۰ تن گوشت قرمز در ماه رمضان خبر داد.
او با اشاره به اینکه هیچ کمبودی از نظر تامین گوشت قرمز ومرغ در استان وجود نخواهد داشت افزود:با برنامه ریزی و هماهنگی با تشکلهای بخش خصوصی و تولیدکنندگان گوشت مرغ و جوجه ریزی که در واحدهای مرغداری استان انجام شده، پیش بینی میشود بیش از ۳ هزار و ۳۵۰ تن گوشت مرغ در ایام ماه مبارک رمضان سال جاری در واحدهای مرغداری استان تولید شود.
رئیس سازمان جهادکشاورزی هرمزگان گفت: در حال حاضر شرکت پشتیبانی امور دام استان نیز اقدام به ذخیره سازی حدود یک هزار و ۱۰۰ تن گوشت مرغ به صورت منجمد نموده که این روند در حال استمرار است.
باقرزاده افزود: در صورت احساس کمبود گوشت مرغ به هر دلیلی، به میزان مورد نیاز به بازار عرضه خواهد شد.
باقرزاده همائی همچنین در خصوص تامین گوشت قرمز استان در ماه مبارک رمضان، اضافه کرد: کشتارگاه صنعتی دام با تامین دام زنده به میزان کافی این آمادگی را ایجاد نموده که گوشت قرمز استان در قالب کشتاردام سبک و سنگین در اختیار واحدهای صنفی قرار گیرد.
او گفت: میزان ۱۰۰ تن گوشت قرمز نیز به صورت منجمد توسط شرکت پشتیبانی امور دام استان ذخیره سازی شده که در صورت نیاز به بازار تزریق خواهد شد.
سال گذشته بیش از ۳۷ هزار تن گوشت مرغ توسط ۲۵۰ واحد مرغ گوشتی در استان تولید شد.
انتهای پیام/ر