رئیس هیات ژیمناستیک استان کرمانشاه به افزایش چهار هزار نفری تعداد ورزشکاران سازمان یافته ژیمناستیک کرمانشاه در سال گذشته اشاره کرد .

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه،غلامرضا همتی رئیس هیات ژیمناستیک استان کرمانشاه بااشاره به افزایش چهار هزار نفری تعداد ورزشکاران سازمان یافته ژیمناستیک کرمانشاه در سال گذشته، گفت : امسال در تلاشیم تا روی استعداد‌ها و داشته هایمان تمرکز کنیم تا قهرمان پروری داشته باشیم.

او جهش قابل توجه در تعداد ورزشکاران سازمان یافته را از مهمترین موفقیت‌های ژیمناستیک کرمانشاه درسال گذشته خواند و گفت : تا پایان سال ۱۳۸۷ تعداد ورزشکاران ژیمناستیک در کرمانشاه حدود پنج هزار نفر بود که سال گذشته با برنامه ریزی‌هایی که انجام دادیم توانستیم این آمار را به ۹ هزار ورزشکار افزایش دهیم.

او افزود: هرچند سال گذشته با افزایش بیش از چهار هزار ورزشکار رشد چشمگیری در تعداد ورزشکاران سازمان یافته ژیمناستیک کرمانشاه داشتیم، اما با توجه به شیوع بیماری کرونا و تداوم آن تا به امروز، به نظر می‌رسد تعداد ورزشکاران سازمان یافته نه تنها در ژیمناستیک بلکه در سایر رشته‌ها نیز با کاهش قابل توجهی مواجه شود.

رئیس هیات ژیمناستیک استان ادامه داد: امسال در نظر داریم بیشتر تمرکز خود را روی استعدادیابی در رده‌های پایه و رشد و تربیت آن‌ها قرار دهیم.

او با بیان اینکه ۹۰ درصد ورزشکاران ژیمناستیک در کرمانشاه را خردسالان تشکیل می‌دهند، گفت: در تلاشیم تا با تمرکز روی همین رده‌های پایه بتوانیم قهرمان سازی کنیم.

همتی در پاسخ به این پرسش که چرا ژیمناستیک کرمانشاه هیچگاه قهرمان ساز نبوده، گفت: ژیمناستیک رشته‌ای متفاوت از سایر رشته‌ها است، بطوریکه اگر کسی بخواهد از ۱۶ یا ۱۷ سالگی وارد رشته‌هایی مانند فوتبال، کشتی، کاراته، تکواندو و... شود می‌تواند امیدوار باشد که ظرف چندسال به قهرمانی برسد، درحالیکه در ژیمناستیک اینگونه نیست.

او افزود: سن مناسب برای ورود ژیمناستیک در تمام دنیا بین چهار تا شش سالگی است و برای اینکه فردی بخواهد در این رشته قهرمان شود باید حدود ۲۵ سال در ژیمناستیک کار کند که اصلا قابل قیاس با مدت زمان قهرمان سازی در سایر رشته‌ها نیست.

رئیس هیات ژیمناستیک استان ادامه داد: باتوجه به این شرایط در نظر داریم روی داشته‌ها و استعداد‌های کنونی مان در خانه ژیمناستیک استان تمرکز کنیم تا بتوانیم در آینده قهرمان سازی کنیم و امثال "سعید کیخا" از ملی پوشان مطرح ژیمناستیک ایران را در کرمانشاه تربیت کنیم.

او با انتقاد از نحوه استعدادیابی که اکنون در هیات‌های ورزشی باب شده، گفت: استعداد یابی این نیست که به مدارس برویم و استعداد‌های جدید کشف و پس از مدتی آن‌ها را رها کنیم، بلکه استعدادیابی یعنی اینکه بتوانیم از میان استعداد‌های کنونی که داریم روی بهترین‌ها تمرکز کرده و آن‌ها را بالنده کنیم.

همتی با اذعان به اینکه در هیچکدام از باشگاه‌های ورزشی کرمانشاه قهرمان سازی ژیمناستیک صورت نمی‌گیرد، افزود: برای اینکه یک سالن مجهز ژیمناستیک برای قهرمان پروری داشته باشیم به حدود یک میلیارد تومان تجهیزات ورزشی نیاز است، درحالیکه هیچکدام از باشگاه‌های ما چنین تجهیزاتی را ندارند و عمدتا به جنبه درآمدزایی از این رشته توجه می‌کنند .

 

 

انتهای پیام/د

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.