مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی فارس با بیان اینکه استان فارس جز استان‌های برنده نسبت به سایر استان‌ها در ایجاد اشتغال است، گفت: تعداد ۴۸ هزار و ۷۱ شغل توسط دستگاه‌های اجرایی ایجاد شده است.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی فارس در نخستین جلسه گروه کار اشتغال استان در سال جاری، با اشاره به اینکه استان فارس جز استان‌های برنده نسبت به سایر استان‌ها در ایجاد اشتغال است، اظهار کرد: گرچه نسبت به آنچه که باید باشیم فاصله داریم که برای تحقق جهش تولید نیازمند اعلام پیش بینی دقیق‌تر ایجاد اشتغال از سوی دستگاه‌های مختلف هستیم.

سهراب مختاری با اتکاء به اطلاعات ثبت شده در سامانه رصد و اعلام اینکه ۳۷ هزار و ۲۳۵ ایجاد اشتغال توسط دستگاه‌های اجرایی پیش بینی شده است، عنوان کرد: از این تعداد ۴۸ هزار و ۷۱ شغل توسط دستگاه‌های اجرایی ایجاد شده است.

او افزود: تمام دستگاه‌های اجرایی و فرمانداری‌ها در سال ۹۸ براساس دستور ملی در ایجاد اشتغال و حفظ فرصت‌های شغلی موجود مسئول بوده و براساس ظرفیت‌های اعلام شده برخی بیش از تعهد و ظرفیت و برخی کمتر از تعهد ظرفیت را اعلام کرده اند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی فارس با بیان اینکه در سال‌های ۹۷ و ۹۸ از مجموع طرح‌های کمیته نظارت استانی و هم طرح‌های هسته نظارت تنها ۲ طرح غیر فعال بوده است، ابراز کرد: این ۲ طرح نیز براساس دستورالعمل در حال تبدیل دین به حال و برگشت اعتبار هستند.

او ادامه داد: طرح‌ها لزوما باید با اعتبار اختصاص شده به بهره برداری برسند و الزاما پراشتغال‌ترین باشند که شاهد ایجاد اشتغال در این زمینه باشیم.

مختاری همچنین در رابطه با آخرین وضعیت معرفی شدگان به بانک‌ها و موسسات عامل تا اول اردیبهشت امسال از محل اشتغال روستایی عنوان کرد:مجموع طرح فراگیر روستایی دستگاهی و روستایی حمایتی ۵۷۵۹ طرح بوده است که ۱۹۱ طرح اشتغال فراگیر،۱۵۱۵۱ طرح روستایی و ۳۷۳۹ طرح حمایتی روستایی بوده است و از این تعداد ۷۲۷ میلیارد تومان مصوب ۶۶۲ میلیارد تومان پرداخت شده است.

او تصریح کرد: در مجموع در بخش مبلغ تصویب شده۱۱۲ درصد، انعقاد قرارداد ۱۰۱ درصد، مصوب پرداخت ۹۷ درصد و میزان پرداخت شده هم ۸۹ درصد عملکرد داشته ایم و به زودی از میان طرح‌های انعقاد قرارداد شده پرداخت نیز به صددرصد خواهد رسید.

مختاری در زمینه تسهیلات با بیان اینکه ظرفیت مناسبی فراهم است که از اعتبارات ملی سهم بیشتری داشته باشیم، افزود: باید عملکرد‌ها را مرتبا اعلام کنیم تا میزان اعتبار‌های استانی و ملی و... رصد شود.

مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی فارس به تفاهم‌نامه همکاری وزارت کشور و ستاد کل نیرو‌های مسلح در زمینه مهارت‌آموزی کارکنان وظیفه اشاره و تصریح کرد: با توجه به اهمیت و ضرورت مهارت آموزی و توانمندسازی جوانان برای ورود به بازار کار از فرصت خدمت وظیفه عمومی می‌توان برای این امر مهم بهره گرفت.

مختاری ادامه داد: اهداف این تفاهم نامه تامین نیاز نیرو‌های مسلح در دفاع و تامین امنیت کشور، کمک به اشتغال پذیری، تسهیل ورود به بازار کار و فراهم کردن فرصت‌های شغلی هست.

او با اشاره به پرداخت تسهیلات مشاغل خانگی، عنوان کرد: از این طریق ۱۵ هزار و ۶۷۲ شغل تحت عنوان‌مشاغل خانگی از سال ۹۲ تا ۹۸در استان ایجاد شده است.

مختاری بیان کرد: تعهد ما در طرح کاروزی فارغ التحصیلان دانشگاه در سال ۹۸ تعداد ۸۷۴ بوده است که ۳۶۴۲ نفر تحقق داشته ایم و رتبه اول کشور در طرح کارورزی فارغ التحصیلان دانشگاهی را کسب کرده ایم.

ظفر افشون معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس هم با اشاره به ضرورت جذب تسهیلات ارزان قیمت در صندوق کارآفرینی امید، گفت: منابعی که در اختیار صندوق است نسبت به دیگر منابع ارزان است و به همین دلیل انتظار ما این است که اعتبارات صد در صد جذب شود.

او تاکید کرد: اگر طرحی از طرح‌های اشتغال زایی تایید و یا تکمیل نشد طرح دیگری جایگزین شود و انتظار است ۱۰۰ درصد منابع که به صندوق اختصاص داده می‌شود نیز جذب شود.

افشون در ادامه جلسه به بررسی دستور جلسه در رابطه با عملکرد دستگاه‌های اجرایی در خصوص ایجاد و حفظ فرصت‌های شغلی موجود بر اساس اطلاعات ثبت شده در سامانه ملی رصد، تعهد اشتغال فرمانداری ها، تسهیلات اشتغال زایی روستایی و حمایتی و تبیین تفاهم نامه همکاری وزارت کشور و ستاد کل نیرو‌های مسلح در زمینه مهارت آموزی کارکنان وظیفه پرداخت.

انتهای پیام/ 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار