اخوان گفت:لایحه پیشنهادی بودجه سال ۹۹ سازمان آتش‌نشانی و خدمات آتش‌نشانی شهرداری قم به میزان ۵۹ میلیارد تومان با موافقت اکثریت اعضای شورای شهر به تصویب رسید.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازقم،مجید اخوان رئیس کمیسیون برنامه‌وبودجه شورای اسلامی شهر قم در یک‌صد و چهلمین جلسه شورای اسلامی شهر قم که در سالن جلسات شهید باکری این شورا برگزار شد، با اشاره به لایحه بودجه سال ۹۹ سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری قم گفت: رقم ۵۹ میلیارد تومان برای سال جاری سازمان آتش‌نشانی به تفکیک ۵۰ میلیارد تومان هزینه پرسنلی و ۹ میلیارد تومان هزینه‌های اداری، تجهیز و خرید اقلام است.

رئیس کمیسیون برنامه‌وبودجه شورای اسلامی شهر قم با بیان اینکه بیش از ۹۰ درصد هزینه‌های سازمان آتش‌نشانی در تأمین و خرید تجهیزات توسط شهرداری‌ها تأمین می‌شود ادامه داد: فرمت بودجه شهرداری‌ها به‌گونه‌ای است که برنامه ایمن‌سازی و تجهیز امکانات سازمان آتش‌نشانی از سوی شهرداری‌ها صورت می‌گیرد.

روح‌الله امراللهی از اعضای شورای اسلامی شهر قم با بیان اینکه خدمات سازمان آتش‌نشانی باید متمرکز باشد از همین رو منطقی‌تر است که به‌جای تعریف جداگانه این بودجه در شهرداری، همین موارد برای تجهیز و خرید و ایجاد ایستگاه‌ها در بودجه سازمان لحاظ شود، در این صورت مردم می‌توانند مطلع شوند که درازای پرداخت عوارض چه خدماتی دریافت می‌کنند.

حسن بختیاری، اما به لزوم آماده‌باش آتش‌نشانی در موقعیت‌های جدید عملیاتی اشاره کرد و گفت: سیل و فرونشست زمین از موارد جدیدی است که شاید آتش‌نشانی تاکنون سابقه مواجهه با آن را نداشته، اما لازم است قدرت لازم برای مقابله با چنین حوادثی را داشته باشند.

او ارتقا کمی و کیفی آتش‌نشانی قم را طی ۵ سال گذشته چشمگیر توصیف کرد و گفت: بااین‌وجود لازم است آتش‌نشانی از حیث نرم‌افزاری و سخت‌افزاری روند رو به رشدی داشته باشد.

نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر قم یادآورشد: شاید اتفاقات جدیدی در شهر رخ دهد، اما آتش‌نشانی همواره باید آمادگی داشته باشد، با این رویکرد آتش‌نشانی باید علاوه بر تجهیزات و امکانات، از حیث عملکردی نیز ارتقا یابد و این‌یک مطالبه از آتش‌نشانی است.

زین‌العابدین قراچورلو دیگر عضو شورای شهر با انتقاد از اینکه بنا نیست مردم به تفکیک بررسی کنند که بابت چه خدماتی عوارض پرداخت می‌کنند تصریح کرد: ما باید گزارش‌ها را به مردم اعلام کنیم، آتش‌نشانی‌ها ابزار اجرایی هستند و کار آن‌ها تخصصی کردن موضوع آتش‌نشانی و خدمات ایمنی در اجرا است، از همین رو وظیفه اصلی به عهده شهرداری است.

او با بیان اینکه عمده خرید‌های آتش‌نشانی سنگین بوده که مشمول قانون معاملات متوسط و کلان می‌شود، افزود: در گزارش به مردم باید بهای خدمات ارائه‌شده به مردم اعلام شود، در این موارد است که مردم باید بدانند بابت چه خدماتی عوارض پرداخت کردند.

عبدالله جلالی نیز با اشاره به اینکه شهرداری با همه ظرفیت و توان برای تجهیز آتش‌نشانی تلاش کرده است، گفت: استان و کلان‌شهر قم از حیث جغرافیایی در شرایط خاصی قرارگرفته است از همین رو بعضاً در شرایطی بوده که ناچار به انجام عملیاتی خارج از محدوده شهر بوده است.

به گفته رئیس شورای اسلامی شهر قم، وزارت کشور برای کلان‌شهر قم باید حمایت‌های ویژه‌ای قائل شود، در این زمینه شهرداری نیز باید پیگیر مسئله باشد. خدمات آتش‌نشانی در خارج از محدوده شهر بعضاً ملی بوده و انتظارات از وزارت کشور برای حمایت بجا است.

در پایان لایحه پیشنهادی بودجه سال ۹۹ سازمان آتش‌نشانی و خدمات آتش‌نشانی شهرداری قم به میزان ۵۹ میلیارد تومان با موافقت اکثریت اعضای شورای شهر به تصویب رسید.

انتهای پیام/ح

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار