به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، حجت الاسلام و المسلمین سید ابراهیم رئیسی رئیس قوه قضاییه در جلسه امروز شورای عالی قوه قضاییه با اشاره به سالروز تشکیل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با فرمان حضرت امام (ره) اظهار داشت: امروز نام سپاه با خدمتگزاری به مردم قرین است و اقدامات عزت مندانه و افتخارآفرین سبزپوشان سپاه در همه عرصههای جهاد و خدمت، آمریکا را ناامید کرده است.
رئیس قوه قضاییه دلیل دشمنی آمریکا و غرب با سپاه را اثرگذار بودن این نهاد مقدس و در مقابل، رضایت مقام معظم رهبری و مردم را سرمایهای عظیم برای آن توصیف کرد و از پاسداران انقلاب اسلامی خواست قدردان این نعمت بوده و با همت مضاعف در جهت تحقق اهداف بلند انقلاب اسلامی و خدمت به مردم گام بردارند.
حجت الاسلام و المسلمین رئیسی تحریمهای ظالمانه آمریکا علیه ملت ایران و حمایت تسلیحاتی انگلیس از سعودی ها برای حمله به مردم بی دفاع یمن را مصداق بارز جنایت علیه بشریت دانست و گفت: خنده دار است کسانی که غذا و دارو را تحریم و کالاهای پزشکی مردم کشورهای دیگر را سرقت می کنند، می گویند آماده کمک به مردم ایران هستیم.
رئیس قوه قضاییه با بیان اینکه مردم ایران کالای مسروقه مصرف نمی کنند، افزود: مردم ما در یک رزمایش ملّی با همدلی و همبستگی کالای پزشکی مورد نیاز خود را در اوج روزهای مواجهه با پدیده کرونا تولید کردند و امروز نه تنها به مرز خودکفایی در این زمینه رسیده ایم که به زودی شرایط صادرات این کالاها نیز فراهم میشود.
حجت الاسلام و المسلمین رئیسی در ادامه به مسائل پساکرونا اشاره کرد و اظهار داشت: مردم در روزهای مواجهه با کرونا با گذشت و ایثار و بخشش اجاره ها و تعویق اخذ وجوه چک هایشان به کمک همدیگر آمدند، اما در پساکرونا نیز مسائلی وجود خواهد داشت که از ائمه جمعه و جماعات، معتمدین و حقوقدانان و وکلا می خواهیم کمک کنند این مسائل با ریش سفیدی حل و فصل شود و تا حد ممکن دعاوی به تشکیل پرونده در دستگاه قضایی منتهی نشود؛ گرچه در صورت تشکیل پرونده، همکاران ما حتماً به آنها رسیدگی خواهند کرد.
حجت الاسلام و المسلمین رئیسی بر همین اساس متذکر شد که شورای پیشگیری قوه قضاییه را مأمور کرده است با برگزاری جلسات فشرده، مسائل پساکرونا در همه حوزه های اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی و به ویژه موضوعات حقوقی و قضایی را بررسی کند تا دستگاه قضایی در مواجهه با آنها منفعلانه عمل نکند.
رئیس قوه قضاییه درباره گزارش دیوان محاسبات از تفریغ بودجه سال ۹۷ و گزارش دادستانی در این زمینه نیز توضیح داد: برخی از پروندههای تشکیل شده برای کسانی که ارز دولتی ۴ هزار و ۲۰۰ تومانی گرفتند و کالا وارد نکردند، منجر به صدور رأی شده و در مرحله اجرای حکم هستند، برخی پروندهها در دادسرا همچنان مفتوح است، ولی اگر موارد جدیدی هم باشد، دادگستری آماده رسیدگی به آنهاست.
وی با اشاره به اینکه وضعیت همه دلارهای پرداختی باید شفاف شود، تصریح کرد: اعلام فساد برای مردم اطمینان بخش نیست بلکه باید به مردم گزارش مبارزه با فساد و بازگشت بیت المال را داد.
حجت الاسلام و المسلمین رئیسی بر همین اساس بر لزوم نظارت و شفافیت در همه حوزهها به ویژه حوزههای اقتصاد، سلامت و غذا و دارو تأکید کرد و گفت: نظارتگریزی امر پسندیدهای نیست و از دستگاههای اجرایی انتظار می رود از نظارت و شفافیت در عملکردشان استقبال کنند.
رئیس قوه قضاییه در بخش دیگری از سخنانش اظهار داشت: مردم از دستگاههای نظارتی انتظار برخورد با فساد دارند و پسندیده نیست که ما بگوییم در فلان حوزه دزدی و فساد وجود دارد بلکه باید بگوییم فساد و تخلف در فلان حوزه را کشف و با دزد و مفسد و خلافکار برخورد کرده ایم.
حجت الاسلام و المسلمین رئیسی با تأکید بر اینکه دولت باید ساختارهای فسادزا در دستگاههای اداری را اصلاح کند و دستگاه قضایی هم قاطعانه با فساد و مفسدان مبارزه کند، گفت: اینکه بگوییم موریانه فساد به جان بخش هایی از نظام اداری کشور افتاده، سودی برای مردم ندارد بلکه باید موریانه ها را شناسایی و با آنها برخورد کنیم.
در این جلسه حجت الاسلام و المسلمین درویشیان رئیس سازمان بازرسی کل کشور با ارائه گزارشی در خصوص کشتار جوجه های یک روزه، اعلام کرد: این موضوع با دستور ریاست محترم قوه قضاییه بلافاصله مورد بررسی قرار گرفت و با توجه به این که ایران بزرگترین صنعت طیور را در منطقه دارد، لازم بود در ایام کرونا با توجه به کاهش تقاضا، سیاست کاهش تولید زودتر به تولیدکنندگان ابلاغ شود، اما مصوبه کاهش ۱۵ میلیونی تولید جوجه یک روزه در روز هجدهم فروردین ماه و درست زمانی به مرغداران ابلاغ شد که جوجههای یک روزه تولید شده بودند.
وی در خصوص تخصیص ارز برای واردات ۲.۵ میلیون تن غذای مرغ نیز گفت: عدم تخصیص این مبلغ با وجود مصوّبههای قانونی سبب افزایش قیمت نهادههای طیور شد که همین امر ضرر و زیان تولیدکنندگان را در پی داشت و یکی از عوامل از بین رفتن میلیون ها جوجه شد.
رئیس قوه قضاییه در واکنش به گزارش رئیس سازمان بازرسی کل کشور، با انتقاد از زنده کُشی جوجههای یک روزه گفت: کشتار جوجهها که دل مردم را به درد آورد، اقدامی غیر قانونی، غیر شرعی و غیر اخلاقی بود و بدتر از آن توجیهاتی بود که از سوی مسئولان صورت گرفت که این کار را مسبوق به سابقه و ضروری دانستند.
وی با تأکید بر اینکه در سال جهش تولید باید نظارت و شفافیت تشدید شود، ادامه داد: اقتصاد سلامت بالاخص در حوزه غذا و دارو نیازمند مدیریت و نظارت بهینه است و برای کالاهای کشاورزی باید به موقع تدبیر کرد و هم بر بازار تولید، هم توزیع و هم مصرف باید نظارت شود.
حجت الاسلام و المسلمین رئیسی با تأکید بر لزوم تصمیم گیری مدبرانه در نظام تولید و توزیع و کنترل بازار، گریزی هم به نظارت بر حوزه اقتصاد مجازی زد و گفت: حوزه های اقتصادی در همه جوامع به دلیل انتفاعی که برای سودجویان دارد، غالباً مدیریت گریز و نظارت گریزند در حالی که نظارت بر هر کاری نتایج مثبتی برای جامعه خواهد داشت.
رئیس قوه قضاییه در پایان سخنانش از اقدام یک قاضی که خود را بهدلیل صدور رأی نادرست در یک پرونده مجازات کرد، تقدیر کرد.
در این جلسه آقای حشمتی رئیس دادگستری استان تهران یکی از اقدامات این دادگستری برای جلوگیری از دست اندازی زمین خواران به اراضی ملّی را پگیری ویژه سنددار کرن اراضی ملّی عنوان کرد و افزود: تسریع در حل پرونده های پرشاکی یکی از اولویتهای اصلی سال ۹۹ دادگستری استان تهران خواهد بود.
جهانگیر رئیس سازمان زندانها نیز در این جلسه اعلام کرد: هزینه کمک معیشتی به ۱۰۰ هزار خانواده نیازمند زندانیان که به امر مقام معظم رهبری و هماهنگی بنیاد مستضعفان و قوه قضاییه در دستور کار قرار گرفته بود، تا قبل از ماه مبارک رمضان به آنها اهدا خواهد شد.
انتهای پیام/
یعنی تولید کنندگان در صنعت مرغ نمیخان قیمت بیشتر از این پایین بیاد
چون اگه مثلا قیمت مرغ بشه ۵٠٠٠ تومن بعد از کرونا با چه توجیهی میخان مرغ رو برسونن ١٢۵٠٠ و بیشتر
پس جوجه رو میکشن ولی به مردم نمیدن
آقای قاضی
تورم افسارگسیخته واستیصال مردم نیست.
سرمايه داري محض = قساوت قلب
اگه می خواهند کهری بکنند
خوبه آفرین کار خداپسندانه ای است
ضمنا بی جهت کرونا را بهانه کرده اند ، که بواسطه کرونا تولیدات جذب نشده !!!!
اگر کرونا هم نبود بازهم مازاد تولید جوجه داشتیم !!!!!!
میازار موری که دانه کش است که جان دارد و جان شیرین خوش است ...
در مقابل معدوم سازی سیبزمینی و محصولات کشاورزی سکوت کردیم حالا حیوان های زبان بسته رو معدوم می کنند.
این طرز فکر به قتل عام انسان ها هم می رسه.
یعنی ازبین ببرند ولی به مردم ندهند، ویا نگذارند قیمت مرغ پایین تربیاد ویه بدبختی راحت بخره!!!!!
اگرهرجوجه راحتی1000تومن می فروخت، پول زیادی بدست میاورد!!! ویااونا دریک دشت وباغی رها میکرد، خودشان رشد می کردند!! واقعاکه!! ؟؟
گشتن این جوجه سودمند که میتواند در روستا به مواد غذایی تبدیل شود خواسته یا ناخواسته دشمنی در حق فقیر و مسکین های شهرستان های ایران است .
جوجه ها رو اصلا حاضر نیستند به روستاها بفرستند چون در این صورت با بزرگ شدن جوجه ها و تولید مرغ توسط روستاییان بازار خودشون کساد میشه بازار خودشون
هم قانونی و هم شرعیه؟؟؟!!!
اگه نیست که نیست و برخورود امام علی ع با گران فروش در زمان خلافتش
و یکی از ائمه که در زمان قحطی گندم هاییش را به غلامش داد برای اینکه به بازار ببرد و بفروشد غلام امام آنرا چند برابر قیمت فروخود که امام اور را مورد شماطت و قرار داد و او را سرزنش کرد و فرمودند پولهای اضافه را به صاحبانشان برگردان
پس چرا با گران فروشی مافیا خودرو برخورد نمی کنید مگر اینها نیز غیر شرعی گران فروشی نمی کنند
جناب آقای رئیسی قاضی القضات محترم ضمن تبریک به مردم صبور ایران زمین برای انتصاب شما بزرگوار اذعان می دارم که کار قضایی صدها بار مشقت بار تر و دشوارتر و پیچیده تر از قوه مجریه است.
برادر بزرگوار خواهشمنداست سایتی در خصوص اطلاع رسانی شکایت راه اندازی کنید تا فریاد مستضعفی که نه راه پس دارد و نه راه پیش به گوش شنوایی چون شما برسد حتی اگر منجر به احقاق حق نشود.
اقای ریسی من شما را قسم میدم هر چه سریعتر به ارز ۴۲۰۰تومانی یه واکنشی نشون بدید ما تولید کننده ها دیگه نمیتونیم صبر کنیم منتظر اقدام شما هستیم
تو بازار کامپیوتر شرکت گرین قیمت های پاور کامپیوترش از برترین شرکت های دنیا بالا تره و هیچ کس برخورد نمیکنه روز به روز هم دارن زیادتر میکنن
سید نان پاک خورده است .
دستگاه علی ع برای مستضعف نقطه امید و تکیه گاه خواهد بود .
حضرت علی ع راضی به گرفتن پرکاه از دهان مورچه نشد ، اینها با چه توجیه ظالمانه ای ، جوجه و یا جانداران دیگر را مظلومانه از بین میبرند .؟
باید نفس این مسئولین بی لیاقت ، در سینه هایشان حبس شود .