به گزارش حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، خاکی صدیق، معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اظهار کرد: تمام دنیا در بخشهای مختلف از جمله آموزش با شیوع بیماری کووید ۱۹ غافلگیر شدهاند و به خاطر حفظ سلامتی دانشجویان و رعایت مسائل بهداشتی، توقف کلاسهای حضوری در دانشگاههای کشور ضروری شد.
او افزود: از همان ابتدا با توجه به پیشبینیهایی که میشد در وزارت علوم، در حوزه آموزش بر روی مسئله آموزشهای غیرحضوری متمرکز شد.
خاکی صدیق تصریح کرد: با توجه به دو دهه سابقهای که برخی از دانشگاههای کشور در حوزه آموزشهای الکترونیکی داشتند، خیلی زود توانستند خود را تطبیق دهند و شرایط را فراهم کرده و تعداد زیادی از دانشجویان را در دانشگاههای خود را پوشش دهند.
معاون آموزشی وزارت علوم با اشاره به تشکیل کارگروه آموزشهای الکترونیکی در وزارت علوم بیان کرد: این کارگروه با مشاوره و راهنماییهایی که اخذ کرد توانست در پنجاه روز گذشته زیرساختهایی را فراهم کند که آموزشهای الکترونیکی را به دانشجویان عرضه کند.
به گفته او، این امر تجربه جدیدی است و برای نخستین بار است که در این حجم و وسعت، آموزش الکترونیکی را به دانشجویان ارائه میدهیم.
خاکی صدیق افزود: با توجه به اینکه دانشجویان و استادان ما از سطح دانش فناوری اطلاعات و یا دسترسی و امکانات یکسان برخوردار نیستند، در این زمینه با چالشهایی روبهرو هستیم، ولی در مجموع این امر یک راه حل مطمئن برای بحث آموزش است.
معاون آموزشی وزارت علوم بیان کرد: طبق آخرین آمار دریافتی در کل دنیا از یونسکو ۹۱.۳ درصد دانشآموزان و دانشجویان با این موضوع درگیر هستند. امیدواریم این تجربه باعث شود که نظام آموزشی ما یک تحولی در این حوزه داشته باشد.
او یادآوری کرد: اگر به هر دلیلی دانشجویی نتواند از این سیستم آموزش الکترونیک استفاده کند، برخی تسهیلات آموزشی از جمله حذف ترم بدون احتساب، حذف تعدادی واحد درسی مدنظر دانشجو، سهولت در میهمان شدن دانشجویان در شهرهای محل زندگی خود و معرفی به استاد تا ۲ برابر در نظر گرفته شده است.
انتهای پیام/