رئیس پلیس فتا از دستگیری کلاهبردار جوانی که به بهانه خرید شارژ ارزان قیمت از ۲۲ شهروند کلاهبرداری کرده بود، خبر داد.

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، سرهنگ تورج کاظمی گفت: پنجم دی ماه سال گذشته خانمی ۳۲ ساله به نام (ف. ل) ساکن تهران حوالی خیابان پیروزی با طرح شکایتی از دادسرای مبارزه با جرایم رایانه‌ای (ناحیه ۳۱ تهران) به پلیس فتا مراجعه و اظهار داشت: با سایتی شبیه سایت *۷۸۰# مواجه شدم شارژ ارزان قیمت با تخفیف ویژه تبلیغ می‌کرد.

وی افزود: اطلاعات کارت بانکی ام را در درگاه معرفی شده ثبت کردم، ولی تراکنش ناموفق بود و با گذشت چند دقیقه کل موجودی کارتم به مبلغ سی میلیون ریال سرقت شد.

این مقام انتظامی بیان داشت: شاکی ادامه داد، متاسفانه بدون توجه به آدرس سایت طراحی شده، به خیال اینکه در سایت رسمی و معتبر اطلاعات کارت بانکی ام را ثبت می‌کنم، برای خرید شارژ اقدام کردم. غافل از اینکه سایت شبیه سازی شده سایت اصلی بوده و بدون توجه به این موضوع در دام کلاهبرداران اینترنتی واقع شدم.

وی ابراز داشت: بررسی موضوع در اختیار تیمی از مهندسان پلیس فتا قرار گرفت و تجسس‌های پلیسی در این زمینه آغاز شد و کارآگاهان متوجه شدند تعدادی شهروندان دیگیری به همین شیوه مال باخته شده اند.

رئیس پلیس فتا با اشاره به اینکه ۲۲ پرونده دیگر به این پلیس به همین شیوه ارجاع شد، گفت: تمامی مال باختگان در اظهارات مشابهی بیان داشتند برای خرید شارژ با تخفیف اقدام کرده ایم ولیکن مبالغی از حساب بانکی مان کسر شده است.


بیشتر بخوانید: هشدار پلیس فتا درباره کلاهبرداری اپلیکیشن‌های مخرب انتخاباتی


سرهنگ کاظمی با اشاره به اینکه کارشناسان ارزش ریالی اموال کلاهبرداری شده را ۵۱ میلیون ریال برآورد کرده اند، گفت: کارشناسان پلیس فتا با انجام اقدامات پلیسی، موفق به شناسایی جوانی ۲۸ ساله به نام (الف. ج) ساکن شهر تهران حوالی بلوار فردوس شدند.

وی ابراز داشت: با هماهنگی‌های قضائی شانزدهم فروردین امسال در یک عملیات پلیسی متهم در مخفیگاهش دستگیر و برای تحقیاقت تکمیل یه به پلیس فتا انتقال یافت.

این مقام سایبری گفت: متهم که در مواجهه با مدارک و مستندات موجود چاره‌ای جز اعتراف نداشت، اظهار کرد با درست کردن سایتی شبیه سایت خرید شارژ *۷۸۰# و تبلیغات فریبنده کاربران فضای مجازی را برای خرید شارژ جذب می‌کردم و با وجوه سرقتی دلار خریداری و اموال سرقتی را از چرخه بانکداری خارج می‌کردم.

رئیس پلیس فتا تهران بزرگ با اشاره به اینکه متهم به مرجع قضائی معرفی شد، به شهروندان تذکر داد: چنانچه قصد خرید اینترنتی شارژ سیم کارت‌های تلفن همراه دارد حتما از هویت فروشگاه و گردانندگان آن اطمینان حاصل کنید و در هنگام ورود اطلاعات کارت و حساب بانکی به آدرس الکترونیکی درگاه دقت کنید.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.