به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از هرمزگان، ضیاءالدین صامتی، مدیر جهاد کشاورزی رودان گفت: برداشت لیموترش نوبرانه از ۲۰۰ هکتار باغهای این شهرستان آغاز شده است.
صامتی، پیش بینی کرد امسال هزار و ۵۰۰ تن لیمو ترش نوبرانه برداشت شود که ۱۰ درصد بیشتر از پارسال است.
او افزود: بارندگی، شرایط اقلیمی مناسب و استفاده از توصیههای کارشناسان از مهمترین دلایل افزایش تولید محصول است.
مدیر جهاد کشاورزی رودان گفت: قوسی، چله ای، خوشهای و خارکُل از ارقام لیموی نوبرانه شهرستان رودان است.
صامتی افزود: محصول برداشت شده علاوه بر بازار هرمزگان به تهران، قم و تبریز هم فرستاده میشود.
استان هرمزگان با تولید سالانه بیش از ۱۲۰ هزارتن محصول در بیش از ۹ هزار و ۴۰۰ هکتار باغ، رتبه نخست تولید و سطح زیرکشت لیمو ترش را در کشور دارد.
شهرستان رودان با داشتن ۹ هزار هکتار سطح زیرکشت، قطب مهم تولید این محصول در هرمزگان است.
میناب، بندرعباس و حاجی آباد از دیگر مناطق تولید لیمو ترش در هرمزگان هستند.
لیموترش سرشار از ویتامین سی و در درمان بسیاری از عفونتهای خونی به عنوان داروی معجزه گر شناخته شده است.
فصل برداشت لیمو ترش درهرمزگان از نیمه خرداد آغاز میشود و تا پایان شهریور ماه ادامه دارد.
انتهای پیام/ب