در گزارش زیر با طرز تهیه دسر ماست و آناناس آشنا شوید.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، دسر ماست و آناناس یکی از دسر‌های ژلاتینه است که با استفاده از ماست پرچرب و کمپوت آناناس تهیه می‌شود. با طرز تهیه دسر ماست و آناناس آشنا شوید.

طرز تهیه دسر ماست و آناناس


مواد لازم:
شیر ۲ پیمانه
ماست چکیده ۲ پیمانه
خامه ۲۰۰ گرم
شکر ۶۰ گرم
کمپوت آناناس ۱ قوطی
پودر ژلاتین ۱ قاشق سوپخوری
وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
کره مقداری
زعفران دم کرده ۱ قاشق چایخوری
آب سرد ۱/۳ پیمانه

طرز تهیه و دستور پخت:
این دسر را می‌توانید با انواع کمپوت میوه‌ها تهیه کنید، اما به طور معمول دلچسب‌ترین کمپوت، کمپوت آناناس است که آب درون قوطی آن هم به شدت گواراست. اگر کمپوت را داشته باشید مابقی مواد مورد نیاز آن معمولا در خانه موجود است کافیست اندکی سلیقه به خرج بدهید تا یک دسر خوشمزه تدارک ببینید.

مرحله اول:
۲ پیمانه شیر را داخل شیرجوش بریزید و ۶۰ گرم شکر را به شیر اضافه نمایید و با قاشق بهم بزنید تا شکر کاملا در شیر حل شود. پس از آن که شکر حل شد شیر را از روی حرارت بردارید و بگذارید تا خنک شود.

مرحله دوم:
۲ پیمانه ماست چکیده را به همراه ۲۰۰ گرم خامه و ۱/۴ قاشق چایخوری وانیل به شیر سرد شده اضافه نمایید و خوب هم بزنید تا همه مواد با هم ترکیب شوند.

مرحله سوم:
۱ قاشق چایخوری پودر ژلاتین را با ۱/۳ پیمانه آب سرد (حدودا سه قاشق آب) در یک کاسه مخلوط کنید و کاسه روی حرارت در کتری قرار دهید و مدام هم بزنید تا ژلاتین حل شود (روش بن ماری). سپس مایع ژلاتین را به مواد قبلی اضافه نمایید و مخلوط کنید.

مرحله چهارم:
درب یک قوطی کمپوت آناناس را باز کنید آب آن را کنار بگذارید و قطعه‌های آناناس را خرد کنید و همراه با یک قاشق چایخوری زعفران دم کرده به مواد قبلی اضافه کنید و همه مواد را با قاشق هم بزنید.

مرحله پنجم:
مایه دسر را در یک قالب متناسب با حجم مایه بریزید، قالب را از قبل با مقدار کمی کره چرب کنید سپس مایه دسر را به قالب اضافه کنید و دسر را در یخچال بگذارید تا بسته شود. پس از آن که دسر بسته شد با قاشق مخصوص اسکوپ از دسر برداشته در ظرف مناسب سرو کنید.

منبع: خبربانو

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.