در گزارش زیر طرز تهیه یک نوع نان خوشمزه را آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، پختن “نان ترکی” پیده در ۲۰ دقیقه انجام می‌شود، اما باید خمیر را از ۲ ساعت قبل آماده کرده باشید. این نان تقریبا شبیه نان بربری است.

مواد لازم:

آب گرم یا (۱/۲ شیر+۱/۲ آب)
۱ فنجان
روغن زیتون
۳ قاشق غذا خوری
خمیر مایه
۱/۲ قاشق چای خوری
شکر
۱ قاشق غذا خوری
آرد سبوسدار
۳ فنجان
نمک
۱ قاشق چای خوری
مواد برای رومال:
تخم مرغ (زرده)
۱ عدد
سیاه دانه (کنجد)
به مقدار لازم

طرز تهیه:

خمیر مایه رو در آب ولرم حدود ۵ دقیقه قرار داده تا عمل کند.

سپس نمک و شکر و روغن زیتون رو بهش اضافه و مخلوط می‌کنیم.

بعد آرد رو کم کم اضافه میکنیم تا خمیر لطیفی بدست بیاد.

خمیر رو به صورت توپی در میاریم روشو می‌پوشونیم تا ۱ ساعت وربیاد.

کف یک سینی فر رو کاغذ روغنی می‌کشیم و خمیر رو به ضخامت ۱ سانت پهن می‌کنیم. بهتره خمیر رو در این حالت هم کمی استراحت بدیم.

روی خمیر رو با انگشت کمی شکل میدیم (مثل نون بربری)

برای رومال زرده تخم مرغ رو هم می‌زنیم و با برس روی نان می‌مالیم؛ و سیاه دونه و کنجد روی اون میپاشیم.

نان رو ۲۵ تا ۳۰ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای۱۸۰ درجه می‌پزیم.

منبع: پاپیون

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.