دانشمندان می‌گویند باقلا می‌تواند جایگزینی خوبی به جای سویا باشد و بسیاری از قابلیت‌های آن را نیز در خود دارد.

باقلا می‌تواند جایگزینی سبز برای سویا باشدبه گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،   مصرف سویا به جای گوشت می‌تواند بسیاری از نیاز‌های انسان‌ها را در این زمینه برطرف کند، اما فرایند تولید سویا به گونه‌ای است که می‌تواند به محیط زیست آسیب‌های قابل توجهی وارد کند. دانشمندان می‌گویند باقلا می‌تواند جایگزینی خوبی به جای سویا باشد و بسیاری از قابلیت‌های آن را نیز در خود دارد.

 

مهم‌ترین مزیت باقلا این است که روند تولید آن سازگاری بیشتری با محیط زیست دارد و کمتر موجب آلودگی و افزوده شدن مواد به سختی تجزیه شونده به کره زمین می‌شود.

باقلا می‌تواند جایگزینی سبز برای سویا باشد

یک نکته مهم این است که سویا تنها در شرایط آب و هوایی گرم به خوبی به عمل می‌آید و صادر کردن آن به دیگر نقاط جهان مستلزم مصرف سوخت فراوان است که این امر هم به انتشار گسترده گاز‌های گلخانه‌ای می‌انجامد. در مقابل بررسی‌های محققان دانمارکی نشان می‌دهد باقلا هم در هوای گرم و هم در هوای سرد به خوبی قابل پرورش است و به خوبی می‌تواند جایگزین گوشت و سویا شود.

منبع: فارس

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار