رضوان حکیم زاده معاون آموزش ابتدایی در گفتوگو با خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره جزئیات برگزاری کلاسهای آموزشی در شبکه شاد با توجه به محدودیتهایی که برخی اولیا و دانش آموزان با آن مواجه هستند، اظهار کرد: طبق دستورالعملی که برای برگزاری کلاسها درشبکه شاد به مدارس ابلاغ کردیم تمام کلاسها باید در بازه زمانی ۸ صبح تا ۴ بعد از ظهر برگزار شود و زمان دقیق آن با توافقی که میان مدیر، معلم و خانواده انجام میشود تعیین خواهد شد.
او ادامه داد: اگر به هر دلیلی دانشآموز امکان حضور آنلاین در کلاس درس را نداشته باشد میتواند با استفاده از ظرفیت آفلاین در نظر گرفته شده از محتوای آموزشی استفاده کنند همچنین در بند ۶ دستورالعمل ابلاغی از مدیران خواستیم تا تعداد دانش آموزان شرکت کننده در این کلاسها را مشخص کنند و افرادی هم که امکان حضور در ساعات در نظر گرفته شده را ندارند با ذکر دلیل معرفی کرده تا برای آنها تمهیدات لازم اندیشیده شود.
معاون آموزش ابتدایی با تاکید بر اینکه در آموزش آنلاین شبکه شاد اولویت با بازه زمانی برگزاری کلاسهای آنلاین است و تاکیدی بر زمان دقیق نداریم، گفت: هر زمان که مدیر، معلم، خانواده و دانشآموزان به توافق رسیده باشند برای برگزاری کلاسها در نظر گرفته خواهد شد.
بیشتر بخوانید: شرایط برگزاری امتحانات پایان سال دانش آموزان مشخص شد
حکیم زاده در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه چه تدبیری برای دانش آموزانی که امکان حضور آنلاین ندارند در نظر گرفته شده است بیان کرد: راهکارهای متنوعی در این مورد وجود دارد به عنوان مثال میتوان ارتباط تلفنی بین معلم و خانواده را در نظر گرفت تا تکالیف دانش آموز را به اطلاع برساند.
او با تاکید بر اینکه در شرایط خاصی قرار داریم، گفت هر چند مدارس تعطیل شده، اما جریان آموزش همچنان برقرار است و حتی بسیاری از همکاران بر اساس گزارشهای ارائه شده برای آماده سازی آموزشهای خود ساعتی بیشتر از زمان حضور در مدرسه صرف میکند و این بدان معناست که معلمان ما همواره به دنبال کمک به دانشآموزان هستند که در این مسیر هماهنگی و همکاری بیشتر خانوادهها و مدرسه میتواند شرایط بهتری را رقم بزند.
حکیم زاده در پاسخ به پرسشی دیگر مبنی بر اینکه آیا وجود چندین روش آموزش مجازی باعث سردرگمی دانش آموزان میشود یا خیر، گفت: محوریت آموزش مربوط به آموزش معلم با دانش آموزان خود است و شبکه شاد با هدف نظارت دقیقتر بر کارها آموزشی در نظر گرفته شد علاوه بر آن باید توجه داشته باشیم که تلویزیون آموزشی و دیگر آموزشها جز آموزش اصلی معلم نیست و صرفاً به منظور کمک به جریان آموزشی در نظر گرفته میشود، ولی در شرایط کلی محور اصلی، آموزش معلم برای دانش آموزان خواهد بود.
انتهای پیام/
ولی لطفایجوری اپلیکیشن شادودرست میکردین که به همه ی گوشی هابخوره واین برای بعضیاخیلی مشکل میشه ،حالامن خودم مشکل ندارم ولی بعضی ازفامیلامون که گوشیشون اندرویدنیست براشون مشکل درست شده ونمی تونن وارداپلیکیشن شادبشن.
لطفارسیدگی کنین،ممنون
حقوق مفت در طول سال میگیرند و همیشه ناشکر
خواهش میکنم یکی به داد ما برسه
#آموزش_ادامه_دارد
#همکاران_عزیز_خدا_قوت
هرسال تعداد زیادی از معلمان درحین رفتن به مدرسه تصادف میکنن و می میرن کسی به اونا شهید نمیگه ویا مدافعان آموزش....
خواهشمند است به درد دل فرهنگیان توجه نمایید چرا در اسفند ماه به بهانه یکی بودن بند دهم قانون مدیریت خدمات کشور(افزایش 50 درصدی حقوق) با رتبه بندی برای همکاران فرهنگی(نه کارکنان اداری) افزایش حقوق ناچیزی انجام گرفت.
چرا قانون رتبه بندی فرهنگیان که در مصوبه قرار بود هر فرهنگی حداقل 80 درصد حقوق همتراز هم رتبه خود در دانشگاه(اعضای هیئت علمی) را بگیرد رعایت نشد و یک دکتری با 30 سال سابقه در آموزش و پرورش یک پنجم همتراز خود در وزارت علوم را نمی گیرد.
چرا باید فرهنگی با مدرک دکتری شاغل در روستا که باید روزی 70 کیلومتر برود و 70 کیلومتر برگردد دریافتی او از یک کادر درمان یا سایر وزارت خانه ها با مدرک لیسانس که در مرکز شهر در بهترین شرایط شاغل هست کمتر باشد؟
خواهشا به کشور های پیشرفته توجه بفرمایید. با این شرایط بعد از کرونا از معلمین انتظار تحول نداشته باشید و به عبارتی به آموزش و پیشرفت جامعه زیاد دل نبندید.
الان معلمین زیادی به دنبال خروج از آموزش و پروش هستند و تمایل به کار نیستند و یا معلمی را به عنوان شغل دوم می نگرند که این آفت نظام آموزشی و کشور است.
خواهشا به رتبه بندی معلمان و مفاد آن توجه نمایید.
چرا نمیگی اموزش راهنمایی های بدبخت ک میخوان انتخاب رشته کنن