معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری گفت : دانشگاه رازی با کار جهادی و حمایت از واحد‌های فناور در تأمین اقلام بهداشتی بسیار فعال عمل کرد.

به گزارش   گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه،افشین کریمی معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری گفت : در این بحران نیرو‌های متخصص و مجرب دانشگاه با استفاده از فناوری‌های روز و با همکاری دانشگاه علوم پزشکی نسبت به تولید مواد ضدعفونی دست و‌سطح اقدام کردند که نشان از توانمندی و غنای دانشی خبرگان این دانشگاه است.

او گفت : حمایت از شرکت‌های فناور و استفاده از یافته‌های پژوهشی می‌تواند در حل بحران‌ها بسیار موثر باشد و‌خوشبختانه سطح علمی دانشگاه رازی به گونه‌ای است که در زمینه‌های مختلف و بحران‌ها از جمله زلزله شاهد نقش آفرینی اساتید و دانشجویان برای ثبت تجربیات زلزله و تواید دانش مدیریت بحران بوده ایم.

کریمی در ادامه به لزوم مشارکت و‌تعامل بیشتر صنعت و دانشگاه و ارتباط موثرتر برای پاسخ به مسائل و‌چالش‌های فراروی توسعه اشاره کرد و گفت: مشکلات و نیاز‌های صنعت و دستگاه‌های اجرایی می‌تواند در قالب پژوهش در دانشگاه‌ها بررسی و یافته‌های کاربردی در اختیار این نهاد‌ها قرار گیرد.

معاون توسعه مدیریت و‌منابع استانداری کرمانشاه بهره گیری از تکنولوژی نوین را راهکاری موثر برای کارآمدی سازمان‌ها ذکر کرد و گفت: در بحران کرونا تجربه‌ای کسب شد که برای صرفه جویی در هزینه، مدیریت زمان، سرعت بیشتر، تسریع در انجام امور و کاهش تردد‌ها، باعث صرفه‌جویی در هزینه‌ها می‌تواند در یک سیستم جامع و‌نوین با محوریت تکنولوژی در دستگاه‌های اجرایی کار کنیم و جلساتی کارآمدتر داشته باشیم.

کریمی ادامه داد: فعالیت آموزشی دانشگاه‌ها به صورت مجازی کاری مفید در کاهش تردد، حفظ سلامت دانشجویان و قطع زنجیره انتقال کرونا است که این مهم به نوعی فرهنگ سازی برای مبارزه با کرونا نیز محسوب می‌شود.

او از حاشیه نشینی به عنوان یک چالش جدی نام برد و گفت: دانشگاه باید با پژوهش موثر راهکاری برای رفع مشکلات حاشیه نشینی ارائه کند، امروز هم شاهد هستیم در یک بیماری همه گیر این مناطق در معرض خطر هستند.

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری حل برخی مشکلات استان موجود توسط دانشگاه و اساتید را گامی مهم در تقویت ارتباط دانشگاه با سازمان‌ها برشمرد و گفت: این امر ضمن تسریع پیشرفت سبب خواهد شد مدیران برای حل مشکلات به دانشگاه بیایند و این تعامل دانشگاه با مدیران را گسترش می‌دهد.

کریمی گفت: دانشگاه‌ها در صورت ارائه برنامه پژوهشی مشخص، مدون و علمی در حوزه‌های اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی در قالب انعقاد تفاهم نامه مورد حمایت قرار خواهند گرفت.

او گفت: یکی از ملاک‌های ارزیابی دستگاه‌های اجرایی در پایان هرسال میزان ارتباط و همکاری سازمان‌ها و ادارات با دانشگاه‌ها خواهد بود .

 

 

انتهای پیام/د

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.