به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، بررسیهای انجمن سرطان آمریکا نشان میدهد میزان ابتلا به سرطان کبد در این کشور از دهه ۸۰ میلادی به این سو سه برابر شده و این امر باعث چاقی بیشتر و ابتلای افراد به دیابت نوع دوم نیز میشود. همچنین چاقی و دیابت هم میتوانند باعث افزایش احتمال ابتلا به سطان کبد شوند.
محققان با بررسی روند ابتلای موشها به سرطان کبد به این نتیجه رسیده اند که تحرک کافی و اجرای مداوم تمرینات ورزشی مناسب میتواند مانع از ابتلا به سرطان کبد شود و به حفظ سلامت اشخاص کمک کند.
بررسی که در این زمینه در دانشگاه ملی استرالیا صورت گرفته نشان میدهد اگر چه ورزش کردن خطر ابتلا به برخی انواع بیماری سرطان را کاهش میدهد، اما کاهش این خطر در مورد برخی انواع سرطان بیشتر است.
بر همین اساس ورزش مداوم و به خصوص دویدن روزانه باعث کاهش خطر چاقی و دیابت میشود و از این رو به افرادی که با چنین مشکلاتی دست به گریبان هستند، به طور جدی توصیه میشود.
آزمایشی که در این زمینه بر روی موشها انجام شد نشان داد دویدن روزمره آنها در یک بازه زمانی شش ماهه در شرایطی که این موشها با مشکل چاقی و دیابت دست به گریبان بودند، باعث شد به سرطان کبد مبتلا نشوند.
منبع: فارس
انتهای پیام/