به گزارش خبرنگار حوزه دولت گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، محمد شریعتمداری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در حاشیه جلسه هیئت دولت در جمع خبرنگاران اظهار کرد: سازمان تامین اجتماعی دارای ۸۰ مرکز مهم درمانی در چارچوب بیمارستان و ۳۳۰ مرکز درمانی در سطوح مختلف است که از ابتدای شیوع کرونا در کنار وزارت بهداشت فعال بودند و تا امروز به حدود ۱۵ هزار نفر از بیماران مشکوک به کرونا خدمات رسانی کردند. بیش از ۵ هزار تخت اختصاص یافته به این امر در سراسر کشور تحت درمان همکاران ما در مراکز درمانی سازمان تأمین اجتماعی قرار گرفته اند.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: بخش قابل توجهی از این بیماران با بهبودی کامل به منازل خود بازگشته اند و همچنین برخی از آنان در حال گذراندن دوران نقاهت خود هستند و با کمال تأسف تعدادی محدود از این جمع هم جان خود را از دست دادند.
شریعتمداری تصریح کرد: این مأموریت اصلی در اختیار سازمان تأمین اجتماعی بوده و وظایف خود را در این حیطه انجام داد. همچنین با توجه به اینکه بحث فاصله گذاری اجتماعی مطرح شد، ما در این زمینه هم اقداماتی را انجام دادیم.
او تاکید کرد: شب گذشته اطلاعیهای را صادر کردیم مبنی بر اینکه مجدداً دفترچههای بیمه درمانی بیمه گذاران تأمین اجتماعی سراسر کشور تا پایان اردیبهشت ماه هم تمدید شود و بر این اساس دفترچههایی که منقضی شده بود، همچنان معتبر هستند و همه مراکز درمانی سازمان تأمین اجتماعی و دیگر مراکز درمانی طرف قرارداد مکلف هستند که این دفترچهها را معتبر فرض کنند.
شریعتمداری تصریح کرد: پس از پایان اردیبهشت ماه نیز با توافقی که با رئیس سازمان تأمین اجتماعی به عمل آمد، قرار بر این شد که کلیه فعالیتهای مربوط به صدور، تمدید و ارسال دفترچههای درمانی به صورت غیرحضوری از ابتدای خردادماه انجام خواهد شد تا پس از پایان دوران تمدید هم دیگر نیازی به مراجعه حضوری مردم نباشد.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: با تصمیمی که ما در این زمینه اتخاذ کردیم، باعث شد که در اسفند و فروردین ماه بیش از ۵ میلیون سفر شهری و بین شهری به حداقل برسد.
شریعتمداری با اشاره به اقداماتی که واحدهای تولیدی این وزارتخانه در راستای مقابله با کرونا انجام داده اند، اظهارداشت: عمدتاً واحدهای متعلق به شرکتهای شستا موفق شدند بیش از ۶ میلیون لیتر انواع و اقسام مواد شوینده و ضدعفونی کننده سطوح و دست را تولید و در اختیار مردم قرار دهند.
او ادامه داد: همچنین در تولید مواد اولیه موردنیاز یکی از داروهای مؤثر در کاهش عوارض بیماری کرونا به میزان ۶ تُن تولید صورت گرفته است و در ادامه مسیر هم به مقدار موردنیاز به تولیدات خود ادامه خواهیم داد و این داروها در اختیار واحدهای درمانی قرار میگیرد.
انتهای پیام/