به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از شرکت ملی حفاری ایران، سیدعبدالله موسوی مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران در بیان برنامههای این شرکت در سال ۹۹ گفت: با توجه به حمایتهای مقام عالی وزارت، این شرکت خود را برای حضور فعالتر در اجرای برنامههای تبیینشده مهیا کرده است. شرکت ملی حفاری ایران سال گذشته موفق شد همسو با برنامههای ترسیمشده و ابلاغی از سوی شرکت ملی نفت ایران و تأمین نیازهای شرکتهای کارفرمایی در بخشهای عملیات حفاری و خدمات یکپارچه فنی و تخصصی در ابعاد مسئولیتهای اجتماعی نیز نقش اثرگذاری در محیط پیرامونی ایفا کند.
او به دریافت بیش از یک هزار میلیارد تومان در اسفند پارسال از مطالبات شرکت در نتیجه پیگیری و مساعدتهای مدیرعامل و مدیران ارشد شرکت ملی نفت ایران اشاره کرد و گفت: با این مبلغ افزون بر پرداخت حقوق و معوقات عقبافتاده نفت کارت کارکنان، صندوق بازنشستگی صنعت نفت، بهداشت و درمان صنعت نفت بهمدت دو سال و مطالبات شرکتهای پیمانکاری طرف قرارداد. در بخشهای مختلف، زمینه شتاببخشی به تعاملات میان مجموعههایی که خارج از سازمان با این شرکت همکاری دارند فراهم شد، بهطوری که هماکنون شرکت از نظر مالی در وضعیت مناسبی قرار دارد.
بیشتر بخوانید: پیشبینی توسعه فعالیتهای شرکت ملی حفاری در سال ۹۹
مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران جایگاه و ظرفیتهای این شرکت را بهعنوان یکی از زیرمجموعههای شرکت ملی نفت ایران را یادآور شد و افزود: از نکات قابلتوجه مباحث اجرایی در سال گذشته که امسال به بار مینشیند، مشارکت ملی حفاری در مناقصههای مربوط به طرح توسعه ۲۸ مخزن است که با هدف نگهداشت و افزایش تولید نفت در مناطق نفتخیز اجرایی میشود. در جریان شماری از این مناقصهها که تاکنون برگزار شده است، اجرای طرح توسعه میدان نفتی گچساران در حوزه شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب و میدان نفتی نفتشهر در استان کرمانشاه در حوزه شرکت نفت مناطق مرکزی ایران به این شرکت واگذار شد که در نتیجه همافزایی میان متخصصان این شرکت و شرکتهای کارفرما، کارهای اجرایی به نحو مناسب در حال انجام است.
موسوی اظهار کرد: همچنین این شرکت با شماری از شرکتهای فعال بخش خصوصی که در مناقصه بستههای مربوط به طرح پیشگفته مشارکت داشتند و برنده اعلام شدند در زمینه تأمین دکل و خدمات جانبی صنعت حفاری، همافزایی و اقدام به امضا و تبادل تفاهمنامه، مشارکتنامه و توافقنامه کرد که در این زمینه امسال ۱۹ دستگاه حفاری سنگین خشکی از ناوگان شرکت در موقعیتهای عملیاتی بهکارگیری خواهند شد.
او به روحیه سختکوشی، همت سازمانی و عشق و علاقه وافر کارکنان این شرکت خاصه در بخش عملیات و پشتیبانی اشاره کرد و گفت: همدلی، همگرایی و ارائه کار کیفی با وجود محدودیتهای موجود از ویژگیهای شاخص مجموعه کارکنان این شرکت است که در چهار دهه گذشته موفق شدند با حفاری افزون بر ۴ هزار و ۶۳۰ حلقه چاههای اکتشافی، توسعهای توصیفی و تعمیری تکمیلی در خشکی و دریا به نحو شایسته پاسخگوی نیازهای صنعت نفت کشور باشند و در سال جدید که براساس فرمایشات مقام معظم رهبری سال جهش تولید نام گرفته نیز شاهد این تلاش مثالزدنی خواهیم بود.
مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران افزود: این شرکت با متقاضیان بهکارگیری ناوگان حفاری در صنعت نفت و بخش خصوصی همکاری دارد و تغییر کارفرمایان، پایان یک پروژه، جابهجایی دستگاههای حفاری از شرکتی به شرکت دیگر، بازسازی و نوسازی دکلهای حفاری طبیعی و عادی است و این در حالی است که در چند سال گذشته ضمن پرداخت حقوق و دستمزد همکاران احدی از کارکنان اخراج نشده و نخواهد شد و اعتقاد داریم سرمایه اصلی سازمان منابع انسانی ارزشمند آن است که میتوانند با کار و تلاش مضاعف و عزمی جزم و سختکوشی برنامه پیشبینیشده را تحقق بخشند.
موسوی بر تقویت فضای همدلی، همگرایی، امید و حس نوعدوستی و کمکهای انسان دوستانه به هموطنان در شرایط امروز جامعه، ناشی از شیوع بیماری کرونا تأکید کرد و گفت: این شرکت همچون گذشته همه تلاش خود را برای عمل به مسئولیتهای اجتماعی و خدمت به مردم استان خوزستان و تحقق اهداف و برنامههای پیشبینیشده همسو با برنامههای صنعت نفت در دستور کار دارد.
او اظهار کرد: با وجود شرایط ناشی از شیوع ویروس خطرناک کرونا، این شرکت با اقدامهای پیشگیرانه و مقابلهای و توجه جدی به شیوههای عمل و ضوابط ابلاغی از سوی وزارت نفت، شرکت ملی نفت ایران و سازمان بهداشت و درمان صنعت نفت درباره اجرای کامل پروتکلهای جاری در موضوع خودمراقبتی و دیگر مراقبتی و انجام غربالگری و تست کارکنان برای حفظ سلامت فردی و محیط کار آنان، با ایجاد چتر ایمن بهداشتی و بسیج امکانات پزشکی، وظایف محوله ذاتی را با جدیت و انگیزش بالا دنبال میکند که نمونه بارز آن اتمام عملیات حفاری و تکمیل ۱۰ حلقه چاه نفت در ۲۰ روز نخست امسال در مناطق نفتخیز جنوبغربی کشور است.
انتهای پیام/