۴۶ واحد تهیه و توزیع مواد غذایی به دلیل رعایت نکردن موازین بهداشتی در شهرستان قزوین تعطیل شدند.

محمد تقی سلیمانی کارشناس مسوول بهداشت محیط مرکز بهداشت شهید بلندیان شهرستان قزوین در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قزوین، گفت : ۴۶ واحد تهیه و توزیع مواد غذایی به دلیل رفع نکردن نواقص بهداشتی از جمله بهداشت فردی، استفاده از تجهیزات نامناسب کار و رعایت نکردن اقدامات لازم برای پیشگیری از کرونا تعطیل شدند.

سلیمانی ، مرغ فروشی، لبنیاتی، آجیل و خشکبار، نانوایی فانتزی پزی، خشکه پزی، غذای بیرون بر و فروش مواد پروتئینی از جمله واحد ها‌ی متخلف تعطیل شده نام برد.

او افزود: از ابتدای فروردین تا کنون ۳ هزار و ۹۵۰ مورد بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی انجام که برای ۶۸ مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی اخطار تعطیل صادر و ۴۶ واحد هم تعطیل شد.

کارشناس مسوول بهداشت محیط مرکز بهداشت شهید بلندیان شهرستان قزوین از شهروندان خواست درصورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی در اماکن عمومی و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی مراتب را به سامانه رسیدگی به شکایت‌های مردمی ۱۹۰ گزارش کنند.
انتهای پیام/ا

برچسب ها: ویروس کرونا ، صنوف
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.