کتاب «سرکار علّیه» مجموعه روایتی است از زبان یک مادر و دختر که تلاش کرده‌اند به درک بهتر چالش هویتی زنان بپردازند.

«سرکار علیه» روایت‌های مادر دختری از هویت زنبه گزارش خبرنگار حوزه ادبیات  گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، دنیای یک مادر و دختر می‌تواند به اندازه دو سیاره متفاوت باشد. شاید به خاطر تفاوت نسل ها، شاید کم تجربگی دختر و باتجربه بودن مادر و شاید هم به خاطر شرایط تربیتی متفاوت.

مادر و دختری که حالا دیده‌ها و شنیده‌ها و تجربه هایشان را وسط این سفره کاغذی گذاشته اند هم ممکن است به هر دلیلی شبیه به یکدیگر نباشند، اما هرکدام با عینک خودشان موضوعی واحد را روایت کرده اند تا شاید راهگشایی شود برای گفتگوی مادران و دختران و کم‌تر شدن روز به روز فاصله‌های میان دو نسل.

«سرکار علّیه؛ چند روایت مادر _ دختری» درباره هویت اجتماعی زن است.

«سرکار علّیه» مجموعه روایتی است از زبان یک مادر و دختر که تلاش کرده‌اند به شکلی ملموس ذره‌بین دست بگیرند و گره‌های موجود در کلاف هویتی زنان را شرح دهند. روایت‌هایی که از دل لحظه‌های زندگی به دست آمده و تمام افراد جامعه به نحوی با بخشی از آن سر و کار دارند؛ اما شاید فرصت فکر کردن و تعامل درباره آن‌ها چندان وجود نداشته باشد.

این کتاب مجموعه روایتی جذاب و صمیمی به قلم مادر و دختری از دو نسل متفاوت برای درک برخی چالش‌های هویت زنان در دنیای امروز است که مطالعه آن به همه مردان و زنان خانواده دوست توصیه می‌شود.

نویسندگان این کتاب در تلاش بودند با بیان عینی و مصداقی مسائل، از طرفی به درک بهتر چالش هویتی زنان بپردازند و از طرف دیگر مسیری را برای گفت و گو میان دو نسل متفاوت باز کنند.

در توضیح مختصر «سرکار علّیه» آمده است: زن آدم نیست؟ زن نمی‌تواند به چیزی علاقه داشته باشد؟ برایش تلاش کند و با شوق آن زندگی کند؟ اگر نتواند هویتش را طبق چیزی که دوست دارد شکل دهد، پس چه تسلطی بر زندگی‌اش دارد؟ دیگر چگونه می‌تواند به نقطه مطلوب در جهان هستی برسد؟

این کتاب به قلم زهره عیسی‌خانی و ریحانه کشتکاران در۱۱۹ صفحه و با قیمت ۱۷هزار تومان توسط نشر کتابستان معرفت منتشر شده است.

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.