به گزارش خبرنگار دفاعی امنیتی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، امیر سرتیپ کیومرث حیدری فرمانده نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران صبح امروز سه شنبه ٢۶ فروردین ماه در نشست خبری که با موضوع ارتقاء آمادگی و توان رزم و همچنین دستاوردهای جدید نزاجا برگزار شد، اظهار کرد: روز ارتش را به همه ارتشیان و خانواده های آن ها تبریک می گویم، ایامی که از آن با عنوان ایام ولایتمداری یاد می کنیم.
او همچنین با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای مدافع حرم نیروی زمینی ارتش، ادامه داد: لازم است تا در اینجا سالروز ترور شهید سپهبد قرنی و شهید سپهبد صیاد شیرازی و همچنین شهید سپهبد سلیمانی که سه سپهبد اخلاص هستند را ارج نهیم.
فرمانده نیروی زمینی ارتش گفت: نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران در سه مقطع با ولایتمداری و حضور موثر خود توانسته فعالیتهای مهمی را انجام دهد. نخست مقابله با گروهک های ضد انقلاب در مرزهای غربی کشور بود که پس از فرمان امام خمینی (ره) حرکت مهمی در مقابله با رشد قارچ گونه این گروهک ها بود. البته این موضوع را نباید از یاد برد که ارتش جمهوری اسلامی ایران مولود انقلاب اسلامی است.
او ادامه داد: دومین مرحله هم در دوران دفاع مقدس بود، ما اعتقاد داریم که در نبردهای زمینی با قرائت خود از جنگ یعنی متوقف کردن ماشین جنگی دشمن توانست در روزهای ابتدایی جنگ ماشین جنگی ارتش بعث مانع پیشروی آنها شد.
فرمانده نیروی زمینی ارتش با اشاره به اینکه نیروی زمینی بعد از دفاع مقدس نیرویی است همچنان در مرزها باقی مانده، تصریح کرد: ضدانقلاب پس از جنگ هم نمیخواست کشور روی آرامش به خود ببیند و نیروی زمینی در مرزها ماند تا هم از شرارتهای ضدانقلاب جلوگیری کند و هم جدار مرزی را از مین و مواد منفجره پاکسازی کند.
او ادامه داد: ما سه تفاوت اصلی با نیروهای مسلح کشورهای دنیا و ارتش آمریکا داریم. تفاوت اول ما در ماهیت ارتش ماست. ارتش جمهوری اسلامی و در کل نیروهای مسلح ایران بر اساس تعالیم قرآن و مبانی الهی بوجود آمده و اداره میشوند. اما نیروهای مسلح آمریکا اینگونه نیست. امروز ارتش و نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران به فرماندهی نائب امام زمان فرماندهی میشود، زیرا ولایت فقیه استمرار حرکت انبیاست. یعنی سلسله مراتب فرماندهی ما مقدس است و به همین جهت مجاهدت ما جهاد فی سبیل الله تلقی میشود. اما در آمریکا کسی در راس نیروهای مسلح آنان قرار دارد که به رذالت معروف است.
حیدری گفت: نکته بعدی، تفاوت ماموریت ما است. ماموریت آرمانی نزاجا اعتلای کلمه الله است و ماموریت جاری ما حفظ تمامیت ارضی و استقلال کشور. اما آیا ارتش آمریکا این گونه است. چرا آنها باید منافع ملی خودشان را در آن سوی مرزها و در خلیج فارس تعریف کنند. ارتش آمریکا ارتشی متجاوز و زیاده طلب است که چشم دیدن استقلال سایر کشورها را ندارند.
او افزود: تمام تلاش نیروهای مسلح ما خدمت به مردم است. تلاش ما این است تمام بیمارستانهای ما در اختیار مردم قرار بگیرد. امروز بهترین کار ما این است که به مردم خدمت کنیم. حتی آمادگی داریم تجارب خود را بنا به تایید رهبر انقلاب در اختیار سایر کشورها قرار دهیم. امروز سربازخانه های ما امن ترین مکانها هستند. اما در ارتش آمریکا بزرگ ترین کارکرد آنها دزدی و سرقت از کشورهای دیگر است. ماسک کشورهای دیگر را میدزدند و در اختیار خود قرار می دهند. ما تنها ارتشی هستیم که توانسته ایم هیمنه آمریکا را بشکنیم.
فرمانده نیروی زمینی ارتش اظهار کرد: پیش از موضوع کرونا آمریکاییها برای امنیت خلیج فارس دو فرماندهی دریایی ایجاد کردند. اما راهبرد جمهوری اسلامی ایران این است که امنیت خلیج فارس فقط توسط کشورهای منطقه تامین شود و در این عرصه نیروهای دریایی ارتش و سپاه در حال حراست از خلیج فارس هستند.
او افزود: آمریکاییها توان حفاظت از نیروهای خود را هم ندارند. در همین ناو روزولت حدود یک هزار نفر به کرونا مبتلا شدند. بعد هم فرمانده این ناو را که این خبر را اعلام کرده بود را برکنار کردند. امروز هم اعلام کردند ناو هواپیمابر ترومن هم در حال ترک منطقه است و امروز وارد دریای مدیترانه شد.
فرمانده نیروی زمینی ارتش با بیان اینکه تا امروز حتی یک سرباز هم در ارتش جمهوری اسلامی ایران در اثر ابتلا به کرونا از دنیا نرفته است، گفت: اینها نشانه نصرت و یاری خداوند است.
حیدری افزود: نیروی زمینی ارتش امروز با یک ساختار جدید و متناسب با نیازهای روز ساماندهی شده که از قدرت تحرک و تهاجم بسیار بالا برخوردار است، آن هم با نگاه به تهدیدات آینده. همین شاخصه نیروی زمینی ارتش را با نیروهای مشابه خود متمایز کرده است.
فرمانده نیروی زمینی ارتش در بخش دیگر صحبتهای خود با اشاره به اقدامات مردمیاری نیروی زمینی ارتش اظهار کرد: یکی از این عرصه زلزله غرب کشور بود. نیروی زمینی در این عرصه با تمام توان وارد شد تا مردم احساس امنیت کنند. این عملکرد ارتش موجب رضایت فرمانده کل قوا شد. در بحث کرونا هم فرمایشات ایشان را نصب العین قرار دادیم و رزمایش لبیک یا امام خامنهای را اجرا کردیم.
او گفت: در این رزمایش اقدام اول ما این بود که در مبادی ورودی ۲۴ استان مستقر شدیم و پستهای بیمار یابی و غربالگری انجام دادیم. ایجاد پستهای متعدد بیمار یابی در اقصی نقاط شهرها و روستاها است تا هرچه زودتر بیماران به بیمارستان منتقل شوند. ما همچنین تا کنون ۴۰۰۰ نقطه را ضد عفونی کرده ایم.
فرمانده نیروی زمینی ارتش افزود: ۲۸ بیمارستان نیروی زمینی را با ۱۲ هزار کادر درمانی را در اختیار وزارت بهداشت گذاشتیم. در کنار اینها بیمارستانهای صحرایی را در ۵ شهر برقرار کردیم. اما اقدام مهم دیگر ما ایجاد تقاهتگاه بود. چینیها در بوق و کرنا کردند که در ۱۰ روز بیمارستان ایجاد کردند، اما نیروی زمینی در عرض ۴۸ ساعت بیمارستان مجهز خود را با به بروزترین تجهیزات راه اندازی کرد. ما امروز ۹۹۰۰ تخت در غالب بیمارستان و نقاهتگاه در نقاط مختلف کشور ایجاد کرده ایم.
او با اشاره به وضعیت کنونی نیروی زمینی ارتش گفت: ما در نقاط مرزی جنوبغرب و مرز مشترک با افغانستان مشغول رصد و پایش مرز است؛ و این کار را با به خدمت کرفت فناوریهای روز انجام میدهیم.
امیر حیدری درباره توانمندیهای دفاعی نزاجا تصریح کرد: امروز ما از چرخه کامل فناوری دفاعی برخوردار هستیم. امروز نیروی زمینی به موضوع استمرار عملیاتی جامه عمل پوشانده است و توانسته است به مردم آرامش خاطر بدهد. در بعد بالگردی بزرگترین ناوگان بالگردی در منطقه متعلق به نیروی زمینی ارتش است. امروز بالگردهای ما در بعد تسلیحات و موشکها و نبرد شبانه به آخرین فناوریهای روز مجهز شده اند. امروز برد موشکهای ما که از بیان آن خودداری میکنم غرور آفرین است و میتوانیم پوزه ه متجاوزی را به خاک بمالیم.
او ادامه داد: توپخانه ارتش جمهوری اسلامی توپخانه قدرتمندی است و توپخانه ارتش در دفاع از حرم اهل بیت در سوریه خواب را از چشم داعش گرفته بود.
فرمانده نیروی زمینی ارتش با بیان اینکه ساختار نیروی زمینی ارتش متحول شده است کفت: امروز نیروی زمینی از یک ساختار قدرتمند و چابک و منعطف برخوردار است و امروز نیروی زمینی با نیروی زمینی که در ذهن دوستان و دشمنان بود متفاوت است. ما امروز از بالاترین قدرت تحرک برخوردار هستیم.
امیر حیدری درباره برگزاری رژه ۲۹ فروردین مطرح کرد: امسال رژه ما تبدیل به رژه خدمت شده است. این رژه از دو بخش تشکیل شده است. بخش اول آن این است که بتوانیم توان مضاعفی را به توان کشور بیافزاییم و برای این منظور تجهیزات ویژهای را پای کار آوردهایم. بخش دوم هم رونمایی از تجهیزات و دستاوردهای جدیدی نیروی زمینی ارتش است. امیر سرتیپ حیدری گفت: در بحث مقابله با کرونا فردا از دستاوردهای جدیدی رونمایی می شود که دو دستاورد در بحث تشخیصی و دو دستاورد دیگر هم در حوزه تهاجم به کرونا است که یک ابر پروژه است مه برای ضد عفونی شهرها مورد استفاده قرار میگیرد.
او ادامه داد: ما دستاوردهای دیگری در حوزه فاوا، تحرک، سایبر و سایر زمینه ها را آماده کرده ایم. در حوزه تحرک، با ساخت خودروهای تانک بر بومی تحرک ویژه ای به حوزه تحرک زرهی بخشیده است. همچنین در حوزه موشکهای ضد زره هم دستاوردهایی داشته ایم که از آنها رونمایی میکنیم.
فرمانده نیروی زمینی ارتش اظهار کرد: ما در حوزه مقابله با کرونا تلاش کردیم اقدامات مردم یاری ما تداخلی با توان رزم نیروی نداشته باشد. ما یگانهایی با نام یگانهای جنگ نوین از پیش در اختیار داشتیم و توانستیم آنها را در اختیار ریشه کنی کرونا قرار دهیم. در حوزه پهپادی هم در مراکز تحقیقاتی به جد به این موضوع پرداختیم و همه یگانها را به بهترین پهپادها مجهز کردیم.
امیر حیدری ادامه داد: ارتش جمهوری اسلامی از رصد تهدید کرونا غافل نبود و اولین دستور العمل ما برای مقابله با کرونا در ۱۱ بهمن صادر شد؛ لذا ما بلافاصله به فکر تهیه مواد ضدعفونی و تجهیزات مورد نیاز پرداختیم. در هر مرحله حدود ۱۰ هزار سرباز وارد ارتش میشود و این تدابیر ما موجب شد تا امروز امنترین مکانها پادگانهای ما باشد.
انتهای پیام/
درود بر تمامی نیروهای مسلح
انشالله نماز در قدس
درود بر تمامی نیروهای مسلح
انشالله نماز در قدس
درود بر تمامی نیروهای مسلح
انشالله نماز در قدس