در لابلای اخبار این روز‌هایی کرونایی پس از جانفشانی مدافعان سلامت در بیمارستان‌های سراسر ایران اسلامی، همراهی و همپایی جهادگران سلامت در این میدان نیز قابل تقدیر است.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، بانوان بسیجی و جهادگرانی که کار خود را از ۲۹ اسفند آغاز کردند، ساعت ۸ صبح در کارگاه مشغول بکار می‌شوند و تا ۸ شب تلاش می‌کنند تا این کیت‌ها با دقت، ظرافت و رعایت بهداشت برای کادر درمان آماده شوند.

خیریه کوثر که همواره در کار‌های خیر و خداپسندانه در شهرستان جلودار است کارگاه خیاطی خود را در اختیار این گروه قرار داده است.

پارچه‌ی لباس‌ها و کیت‌ها نیز به همت جمعی از خیرین شهرستان تدارک دیده شدند که مهترین خواسته آن‌ها این بوده که اسمی از آن‌ها برده نشود؛ خیرین سعی کردند پارچه لباس‌ها را از مرغوب‌ترین نوع تهیه کنند و تاکنون بیش از ۱۰۰ میلیون تومان هزینه کردند.

دوخت سه هزار کیت حفاظت در کارگاه‌های رفسنجان

مجتبی سجادیان که از اعضای ستاد پیشگیری از کرونا دانشگاه علوم پزشکی است در این جمع به نظارت دانشگاه بر روند کار کارگاه اشاره کرد و گفت: علاوه بر این کارگاه سه کارگاه تولید کیت حفاظت شخصی نیز در شهرستان فعال است که فعالیت خود را از ۲۰ اسفندماه آغاز کردند و ۳۲ جهادگر با رعایت کلیه مسائل بهداشت فردی و محیطی در این کارگاه‌ها فعالیت دارند.

اوافزود: در ابتدای کار نمونه پارچه به تایید معاونت غذا و دارو رسید، با همت خیرین مرحله اول ۱۲ هزار و ۶۰۰، مرحله دوم ۲ هزار و ۶۰۰ و در مرحله سوم ۱۰ هزار متر پارچه لمینه شده تهیه و در کارگاه‌ها دوخته شده یا در حال دوخت است.

سجادیان گفت: تاکنون سه هزار کیت حفاظت در این چهار کارگاه تولید و تحویل دانشگاه علوم پزشکی شده است که یک هزار و ۴۱۰ کیت در کارگاه خیریه کوثر تولید شده است.

او اظهار کرد: روند دوخت کیت‌ها همچنان ادامه دارد و با همین روند ۶ هزار و ۵۰۰ دست کیت در این کارگاه‌های دوخته خواهد شد.

سجادیان با بیان اینکه به ازای هر دست لباس ۴۰ هزار تومان هزینه می‌شود تصریح کرد: اگر خیرین حمایت نمی‌کردند بطور قطع این موفقیت نبود، مردم رفسنجان باید سپاسگزار باشند که افرادی در این شهر هستند که در هر شرایطی حاضرند به میدان آیند و بدون هیچ چشم داشتی کمک کنند.

اوتصریح کرد: با همکاری بسیج، خیریه کوثر، خیرین و دانشگاه کار تیمی خوبی انجام شد، همه یکدل هستند و هدف تولید محصولی است که پرستار، پزشک، کادر آزمایشگاهی، پیراپزشکی و بهداشتی که در خط مقدم ایثار می‌کند با اطمینان خاطر کار خودشان را انجام دهند.

سجادیان گفت: کرونا همدلی را اثبات کرد و موجب شد تا دوست را از دشمن در این مواقع حساس بشناسیم که چه کسی دلسوز و اهل کار است و چه کسی اهل شعار.

خداقوت پرستار قوی باش هموطن چکیده حرف خیرین است

علی عسکری که به نمایندگی از خیرین در جمع جهادگران سلامت حاضر شده بود گفت: خیرین اصلا نمی‌خواستند که اسمی از آن‌ها برده شود و تنها خواسته آن‌ها این بود که نیت خیر و حس کمک رسانی را به پرستاران و کادر درمان انتقال دهند که حامی آن‌ها هستند تا در این راه استور قدم باشند.

اوافزود: خداقوت پرستار قوی باش هموطن” که بر روی لباس‌ها حک شده، چکیده حرف خیرینی است که هم می‌خواهند هموطنانشان در سلامتی باشند و هم کادر درمان ثابت قدم در این راه.

کار اصلی را مدافعان سلامت در بیمارستان‌ها انجام می‌دهند

فاطمه مقدم بانوی بسیجی که حضور در این میدان را وظیفه خود می‌داند گفت: به عنوان یک بسیجی لازم می‌دانم که هرجا ضرورت باشد حضور داشته باشم، در دفاع مقدس مادران ما این کار را انجام می‌دادند و در زمان حال وظیفه ماست.

اوافزود: از دومین روز سال جدید مشغول دوخت کیت‌ها شدم، کار اصلی را مدافعان سلامت در بیمارستان‌ها انجام می‌دهند ماندن در این لباس‌ها بسیار طاقت فرساست؛ خداقوت می‌گویم به آن‌هایی که در خط مقدم هستند اجر این کار‌ها با خداوند است و در این دنیا قابل پرداخت نیست.

بسیجیان صد قدم جلوتر از ما پاسداران ومسئولان بودند

سرهنگ پساوند مسئول بسیج ادارات شهرستان رفسنجان نیز ضمن عرض خداقوت به بسیجیانی که فداکارانه در این روز‌ها و در عرصه‌های مختلف حضور دارند بیان کرد: شما در جبهه سلامت هم، خوش درخشیدید و با حمایت خیرین کمک کردید، به میدان آمدید.

اوبا اشاره به زحمات دانشگاه علوم پزشکی، اصناف و دیگر ارگان‌ها و مردم در مقابله با کرونا تصریح کرد: پس از فراخوان‌ها در این ایام در بحث ایست و بازرسی، تولید ماسک و … از دل و جان بسیجیان بزرگوار در صحنه حاضر شدند و شاید صد قدم جلوتر از ما پاسداران ومسئولان بودند.

پساوند گفت: همه مسئولان شهرستان تشکر ویژه از بسیجیانی داشتند که در این میدان کمک کردند، نیت خیر شما قطعا از جانب خداوند بی پاسخ نخواهد ماند و امیدواریم ما به عنوان خدمت گزار شما در بسیج بتوانیم گوشه‌ای از خدمات شما را جبران کنیم.

ازآغازین روز‌های شروع بکار کارگاه شاهد تلاش‌های مخلصانه و مجاهدانه بسیجیان بودیم

مهدیه محمدیه نژاد مسئول حوزه بسیج دانش آموزی حضرت زینب (س) رفسنجان و مسئول هماهنگی نیروی انسانی این کارگاه نیز بیان کرد: ازآغازین روز‌های شروع بکار کارگاه شاهد تلاش‌های مخلصانه و مجاهدانه دانش آموزان، معلمین و خواهران بسیجی طبق فراخوان داده شده در این کارگاه هستیم.

او ضمن تقدیر و تشکر از خیرین و مجموعه دانشگاه علوم پزشکی اظهار کرد: امید است که با یاری خداوند و همراهی مستمر این عزیزان کرونا را شکست دهیم.

مدیر فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی در پایان از خیرینی که مایل به کمک رسانی در این بحث هستند دعوت به همکاری کرد و گفت: دوستانی که مایل به کار خیر هستند اکنون وقت آن است، بسته به شرایط ضروری فعلی ایجاب می‌کند که افراد خیر وارد میدان شوند و حمایت کنن، با حمایت بیشتر آن‌ها خدمت رسانی به کادر درمان بیشتر خواهد شد.

در این دیدار از بانوان جهادگر عرصه سلامت تقدیر نیز بعمل آمد.
انتهای پیام/ی

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار