به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه،«صابر خدری» مدرس دانشگاه که تاکنون ۲ کتاب تالیف و روانه بازار کرده است به ظرفیتها و پتانسیلهای فرهنگی و گردشگری منطقه اورامانات اشاره کرد و گفت : این ظرفیتها و پتانسیلها را میتوان از طریق ابزارهای مختلف از جمله رسانهها به دنیا معرفی کرد، اما کتاب یکی از ابزارهای ماندگار برای معرفی این منطقه است.
او با بیان اینکه هر منطقه از لحاظ فولکلور با منطقه دیگر فرق داره گفت : افراد تحصیل کرده با حمایت مسوولان و دستگاههای فرهنگی میتوانند در راستای معرفی منطقه خود قدم برداشته و آن را به صورت کتابچهای در اختیار شهرداری و میراث فرهنگی یا سازمانهای ذی ربط قرار دهند.
او خواستار حمایت دستگاههای فرهنگی برای تامین هزینههای چاپ کتابهای مرتبط با حوزه فرهنگ شد و گفت: اگر این دستگاهها بتوانند کتابهای منتشر شده را در خریداری کنند حمایت خوبی از مولف میشود و به مولفان انگیزه میدهد.
او افزود: ۲ کتاب دیگر در حوزههای فرهنگی و اقتصادی در دست تهیه دارم که انتظار میرود دستگاههای فرهنگی از چاپ کتاب حمایتهای ویژهای کنند.
این مدرس دانشگاه رسانهها به خصوص صدا وسیما را در زمینه معرفی پتانسیلهای منطقه بسیار موثر دانست و گفت: باید از همه ابزارها و فناوری روز برای معرفی فرهنگ مناطق مختلف کشور از جمله اورامانات استفاده کرد.
خدری یکی از سختیهای کار در تالیف کتاب را در دسترس نبودن منابع و اطلاعات دانست و به دستگاههای مرتبط پیشنهاد داد با مولفان کتاب بیشتر همکاری کنند تا آثار فاخری منتشر و عرضه شود.
این مدرس دانشگاههای منطقه اورامانات با بیان اینکه اورامانات از جمله مناطق بکر کشور محسوب میشود، گفت: بسیاری از ظرفیتها و پتانسیلهای این منطقه در زمینههای مختلف هنوز ناشناخته است و میطلبد با کارهای فرهنگی و تبلیغی بیشتر این ظرفیتها معرفی شود.
خدری خواستار همکاری هرچه بیشتر شهرداری ها، ادارات میراث فرهنگی و فرهنگ و ارشاد اسلامی و سایر دستگاههای فرهنگی در این راستا شد و افزود: شناساندن هر منطقهای نیاز به کار گروهی و جمعی دارد و به تنهایی یک نویسنده نمیتواند این رسالت خطیر را انجام دهد.
او برگزاری جشنوارهها را نیز یکی از راهکارهای معرفی ظرفیتهای فرهنگی دانست و گفت: در سالهای گذشته جشنوارههای خوبی در منطقه اورامانات برگزار شد که باید ادامه یابد.
انتهای پیام/د