در گزارش زیر طرز تهیه املت نخودفرنگی به عنوان یک غذای مغذی را برایتان آماده ساخته ایم .

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، املت نخود فرنگی بسیار مغذی است، تخم مرغ منبع خوبی از پروتئین، ویتامین‌ها و املاح ضروری است و می‌تواند به عنوان یک ماده غذایی مهم در برنامه غذایی افراد باشد.

طرز تهیه املت نخود فرنگی

 

مجموع مدت زمان: ۴۵ دقیقه

آماده سازی: ۱۵ دقیقه

پخت: ۳۰ دقیقه

تعداد سرو: ۱ نفر

 

مـواد لازم:

۱ عدد تخم مرغ
۲ الی ۳ عدد گوجه فرنگی متوسط
نیم پیمانه نخود فرنگی
نمک به میزان لازم
پودر فلفل سیاه به میزان لازم
۱ قاشق چای خوری روغن حیوانی یا کره
رب گوجه فرنگی به میزان لازم
جعفری خرد شده به میزان لازم

 

۱. برای تهیه املت نخود فرنگی ابتدا نخود فرنگی را با کمی آب بگذارید بپزد. سپس پوست و دانه گوجه فرنگی را جدا کنید و قسمت گوشتی گوجه فرنگی را به قطعات ریز خرد کنید و روی حرارت گذاشته و رب گوجه فرنگی و نمک را هم به آن اضافه کنید و تا زمانیکه آب آن تبخیر شود بپزید بعد نخود فرنگی پخته شده را اضافه کنید و حرارت را خاموش کنید.

 

۲. تخم مرغ را با چنگال بزنید، در ماهیتابه نچسب روغن یا کره بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید و قبل از اینکه روغن داغ شود با چرخش ماهیتابه به طرفین سعی کنید کف ماهیتابه کاملا به روغن آغشته شود سپس تخم مرغی را که با چنگال زده شده بود را در ماهیتابه بریزید و باز هم ماهیتابه رابه طرفین چرخش دهید تا تخم مرغ سطح بیشتری از کف ماهیتابه را اشغال کند و کاملا در کف ماهیتابه پهن شود و دقت داشته باشید که حرارت همچنان کم باشد وقتی پخته شد حرارت را خاموش و با تکان دادن ماهیتابه تخم مرغ پخته شده را به ظرف مورد نظر جهت سرو املت نخود فرنگی منتقل کنید و مخلوط نخود فرنگی و گوجه فرنگی را وسط آن ریخته و با کفگیر لبه آن را تا کنید و کمی جعفری خرد شده روی آن بریزید. املت نخود فرنگی خوشمزه آماده است به عنوان صبحانه میل کنید.

 

۳. اگر میخواهید برای تعداد نفرات بیشتری املت تهیه کنید برای هر نفر مثل دستور بالا جداگانه و در ظرف جدا املت نخود فرنگی تهیه و آماده کنید برای اینکه املت‌ها گرم بماند میتوانید از فر برای گرم نگه داشتن استفاده کنید تا زمانیکه همه املت‌ها آماده شود.

 

منبع: دیگچه

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.