به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، آشپزی و طبخ یک غذای جدید نشاط برای یک داشتن یک سفره گرم و دلنشین را دو چندان میکند.
مواد لازم
لوبیا سبز خرد شده ————————– ۴۰۰ گرم
هویچ خرد شده —————————— (۲ عدد متوسط)
سیب زمینی خرد شده ———————- ۱ عدد متوسط
تخم مرغ ————————————- ۲ – ۳ عدد
زعفران دم کرده —————————— ۱ قاشق غذا خوری
پیاز داغ ————————————— ۱ قاشق غذا خوری
زرد چوبه، نمک، فلفل ———————– به مقدار لازم
روش پخت
لوبیا را نگینی خرد میکنیم اندازههای آن کاملا سلیقهای میباشد. لوبیا را با یک لیوان آب و یک قاشق چای خوری مخلوط نمک و زرد چوبه بگذارید به مدت ۱۰ دقیقه بپزد.
گوجهها را نگینی ریز خرد میکنیم.
سیب زمینیها را نگینی ریز خرد میکنیم و بعد آنها را در مایتابه حاوی روغن سرخ میکنیم.
هویج را مثل سیب زمینی نگینی خرد میکنیم و آن را جداگانه میپزیم.
بعد از کمی که مواد خنک شدند آنها را در یک ظرف میریزیم و پیاز داغ را اضافه میکنیم بعد زعفران که دم کرده بودیم با نمک و فلفل به آن اضافه میکنیم. البته میتونید ۱۵ دقیقه در یخچال این مواد را قرار دهید. کمی آبلیمو هم به آن اضافه میکنیم.
بعد از آن تخم مرغ را اضافه میکنیم؛ و در تابه میریزیم.
البته این نکته به نظر من خیلی مهمه که اجازه بدیم غذا با حوصله جا بیافته بنابراین شعله غذا را زیاد نمیکنیم و یک دم کنی هم میزاریم بعد از آنکه سرخ شد آن طرف هم سرخ میکنیم
بعد آن را در یک دیس ریخته و میتونید با لیمو ترش تازه میل کنید.
منبع: تکناز
انتهای پیام/