به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، ترحلوا از حلواهای سنتی ایرانی است که در شهرهای مختلف به روشهای مختلف تهیه میشود.
مواد مورد نیاز:
آرد برنج: ۱۱۵ گرم
شکر: ۱۲۰ گرم
آب: ۱۷۰ میلی لیتر
گلاب: ۶۰ میلی لیتر
زعفران دم کرده: ½ قاشق چایخوری
روغن: ½ پیمانه
هل: کمی
طرز تهیه:
روغن را در تابه بریزید و آرد را به آن بیفزایید با شعله ملایم حدود ۱۰ دقیقه هم بزنید تا خامی آرد گرفته شود.
تابه را از روی حرارت بردارید و در صورت دلخواه هل کوبیده را بیفزایید و در آخر شربت را اضافه کنید.
کمی که خنک شد در قیف با سرقیف شکوفه بریزید ودر کاغذ بریزید و روی آن را با پودر نارگیل یا پودر پسته تزیین کنید.
طرز تهیه شربت:
آب و شکر و زعفران و گلاب را در ظرفی روی حرارت بگذارید از زمانی که شکر حل شد به مدت ۳ دقیقه بجوشد
سپس خاموش کنید و به آرد بیفزایید.
منبع: تکناز
انتهای پیام/
مثل مقدار آب و شکر در شربت یا این مطلب که بعد از افزودن شربت به حلوا نیاز به دم کردن دارد یا نه؟