قالیباف در پاسخ به تذکر رسایی:
انتصاب ظریف خلاف قانون است/ گزارش کمیسیون امنیت ملی به هیئترئیسه نرسیده است
به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، ترحلوا از حلواهای سنتی ایرانی است که در شهرهای مختلف به روشهای مختلف تهیه میشود.
مواد مورد نیاز:
آرد برنج: ۱۱۵ گرم
شکر: ۱۲۰ گرم
آب: ۱۷۰ میلی لیتر
گلاب: ۶۰ میلی لیتر
زعفران دم کرده: ½ قاشق چایخوری
روغن: ½ پیمانه
هل: کمی
طرز تهیه:
روغن را در تابه بریزید و آرد را به آن بیفزایید با شعله ملایم حدود ۱۰ دقیقه هم بزنید تا خامی آرد گرفته شود.
تابه را از روی حرارت بردارید و در صورت دلخواه هل کوبیده را بیفزایید و در آخر شربت را اضافه کنید.
کمی که خنک شد در قیف با سرقیف شکوفه بریزید ودر کاغذ بریزید و روی آن را با پودر نارگیل یا پودر پسته تزیین کنید.
طرز تهیه شربت:
آب و شکر و زعفران و گلاب را در ظرفی روی حرارت بگذارید از زمانی که شکر حل شد به مدت ۳ دقیقه بجوشد
سپس خاموش کنید و به آرد بیفزایید.
منبع: تکناز
انتهای پیام/
مثل مقدار آب و شکر در شربت یا این مطلب که بعد از افزودن شربت به حلوا نیاز به دم کردن دارد یا نه؟