به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
مشهد، حبیب الله آسوده مدیرکل کمیته امداد خراسان رضوی در گفتگوی زنده ویدئو کنفرانس با رسانههای استان در حاشیه بسته بندی و توزیع بستههای سلامت و معیشت، گفت: رزمایش ملی با عنوان «قرارگاه بخشش ایرانیان» با رویکرد فراهم آوردن زمینه حضور خیران و برنامهریزی عملیاتی برای رفع مشکلات اقشار آسیبدیده از کرونا در این نهاد همزمان با سراسر کشور در حال اجرا است.
او ادامه داد: این رزمایش ملی همزمان در استان با بهره گیری از منویات مقام معظم رهبری در حال انجام است که همه دستگاهها در کنار کمیته امداد پای کار هستند.
مدیرکل کمیته امداد خراسان رضوی با اشاره به اینکه مردم همیشه با حضور خوبشان نمادی از همدلی را به جا گذاشتند، گفت: ارائه خدمات با اولویت مددجویان تحت حمایت، اقشار نیازمند و کارگران فصلی و روزمزد صورت میگیرد تا رزمایش بخشش ایرانیان در جهت محقق کردن منویات رهبری، مردم پایه باشد و تسهیل گری صورت گیرد.
آسوده با اشاره به اجرای پویش نذر سلامت و تشکیل قرارگاه نیکوکاری را از بدو شیوع ویروس کرونا مربوط به استان، افزود: این امر با همراهی وحمایت نماینده، ولی فقیه استان، رئیس مجمع نمایندگان و استاندار انجام شده و در حال فعالیت است.
او با بیان اینکه فعالیتهای این رزمایش تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه دارد، تصریح کرد: این پویش باتوجه به شیوع ویروس کرونا و مشکلات ایجاد شده جهت تامین هزینههای سلامت و معیشت اقشار آسیب پذیر به ویژه کارگران فصلی، روز مزد و دست فروش ایجاد شده است که اهداف تعیین شده آن با مشارکت عموم مردم نیکوکار و همه سازمانهای انجام میشود.
مدیرکل کمیته امداد خراسان رضوی با بیان اینکه مراکز نیکوکاری کمیته امداد تجلی فعالیتهای نیکوکارانه است، گفت: اکنون در خراسان رضوی بیش از ۲۵۰ مرکز نیکوکاری توسط این نهاد با محوریت مسجد و معتمدین محل تاسیس و راه اندای شده است که علاوه بر شناسایی خانوادههای نیازمند و نیکوکار محل، مواسات و رزمایش کمک به فقرا را انجام می دهند.
آسوده با اشاره به اینکه مراکز نیکوکاری با مشارکت مناسب از ابتدای شیوع ویروس کرونا در خراسان رضوی تاکنون ۷۴ هزار بسته معیشت و سلامت را بین نیازمندان توزیع کرده اند، افزود: از این تعداد ۲۷ هزار سبد بین کارگاران فصلی توزیع شده است و همچنین ۷ هزار بسته با مشارکت آستان قدس رضوی در حاشیه شهر توزیع شد.
او با اشاره به اقدامات بهداشتی و مشارکت کمیته امداد استان با دانشگاه علوم پزشکی، ادامه داد: تولید ۳ میلیون و ۵۰۰ هزار ماسک توسط مددجویان کمیته امداد و عرضه به مراکز درمانی و توزیع بین مردم، تولید ۳۶ هزار گان بیمارستانی و ورودبه طرح غربالگری انجام شده است.
مدیرکل کمیته امداد خراسان رضوی با توجه به مساله عدلت در توزیع بستههای معیشتی و اعتمادسازی برای مردم از تهیه سامانه خیر و احسان " سخا " خبر داد و گفت: این نرم افزار قابلیت دارد تا شناسایی نیازمندان جدید و افراد بهرهمند شده از بستههای معیشتی توسط همه گروههای جهادی، کمیته امداد را ثبت کند تا از روند توزیع متعادل برخوردار باشیم و ساماندهی مناسبی در این زمینه باشد.
آسوده با اشاره به دغدغه مردم نسبت به جمع آوری کمکها و هزینه کرد آن، افزود: کمیته امداد آمادگی دارد تا شماره حسابهای واحدی را به گروهها و سازمانهای نیکوکار واگذار کند و در این بخش فقط نقش نظارت و هدایت را عهده دار خواهد بود.
او در مورد محتویات بستههای معیشتی و مواد غذایی، ادامه داد: صرفا بسته معیشتی توسط دستگاههایی مانند، کمیته امداد، سپاه، آستان قدس رضوی، مراکز نیکوکاری این نهاد و موسسات خیریه در دستور کار قرار دارد و توزیع مرغ در بستههای نذر سلامت باید باتوجه به شرایط بهداشتی اعمال شود.
مدیرکل کمیته امداد خراسان رضوی در مورد پرداخت تسهیلات قرض الحسنه به مددجویان تحت حمایت در این شرایط توضیح داد و گفت: با فراهم شدن شرایط از محل منابع تسهیلات قرض الحسنه به خانوادههای تحت حمایت پرداخت خواهد شد تا کارگشایی صورت گیرد.
آسوده افزود: از رسانهها تقاضا داریم تا با اقدامات خیرخواهانه و اطلاع رسانی در مورد همراهی مردم با نیازمندان و افراد دارای مشکلات اقتصادی، نسبت به مراعات، بخشش و یا تاخیر در اخذ اجاره مسکن و واحدهای کسب و کار اقدام کنند.
انتهای پیام//ز.ق