به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، علی اکبری معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز اظهار کرد: با توجه به شیوع کروناویروس در کشور و استان، برنامههای مختلفی در دانشگاه علوم پزشکی شیراز در خصوص مبارزه با این بیماری در حال انجام است، همچنین توانمندیهای لازم برای خدمت رسانی بیماران مبتلا به کووید۱۹ اختصاص پیدا کرده است.
او افزود: در شرایط به وجود آمده و برخی باورهای غلط در خصوص مصرف خوراکی الکل و فرآوردههای آن به عنوان روشی برای ضدعفونی کردن گلو برای پیشگیری و درمان کروناویروس، باعث شده که به صورت یک مشکل اساسی در جامعه و حوزه سلامت به وجود آید.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز ادامه داد: تاکنون ۷۶۹ بیمار مبتلا به مسمومیت با الکل به بیمارستانها و مراکز درمانی استان مراجعه کردند که از این تعداد ۹۲ بیمار جان خود را از دست دادند و ۱۰ بیمار نیز به دلیل وخامت وضعیت بالینی در بخشهای مراقبتهای ویژه بیمارستانهای دانشگاه علوم پزشکی شیراز بستری هستند.
اکبری توصیه کرد: تفکر مصرف الکل و فرآوردههای الکلی برای پیشگیری، درمان و انتشار کروناویروس، باوری غلط است و مردم نباید با تبلیغات نادرست، در دام برخی سودجویان و تهدیدکنندگان سلامت گرفتار شوند.
او تصریح کرد: مصرف خوراکی الکل و فرآوردههای الکلی، عوارض جبران ناپذیری به اندامهای حیاتی انسان مانند کلیه، کبد، چشم، مغز، قلب وارد میکند و حتی منجر به مرگ نیز میشود.
انتهای پیام/