این دستورالعملها شامل توصیههای تغذیهای در پیشگیری و کنترل بیماری کرونا، مکمل
ویتامین D و بیماری کرونا، راهنمای مدیریت تغذیه در فاز نقاهت بیماری کرونا، راهنمای بهداشت، نگهداری و آماده سازی مواد غذایی برای مقابله با بیماری کرونا، تغذیه مناسب در دوران فاصله گذاری اجتماعی و راهکارهای پیشگیری و اضافه وزن در دوران شیوع بیماری کرونا است.
در این دستورالعمل تاکید شده است باید توجه داشت که چه در شرایط عادی و چه در شرایط اضطرار لازم است تعادل و تنوع در مصرف کلیه مواد غذایی رعایت شود و دریافت کلیه ویتامینهای مورد نیاز بدن برای افزایش سطح ایمنی و مقابله با بیماری و بهبودی از طریق منابع غذایی آن تامین شود.
مخاطبان برای دریافت دستورالعملهای مدیریت تغذیه در پیشگیری و کنترل
ویروس کرونا میتوانند به
https://webda.mums.ac.ir مراجعه کنند.
انتهای پیام//ف.ک