به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ،غلامرضا سعیدی سرپرست جهاد کشاورزی شهرستان جویبار با بیان اینکه جویبار دومین
تولیدکننده توتفرنگی مازندران است، گفت: سطح زیر کشت توتفرنگی امسال نسبت به پارسال در شهرستان جویبار ۶۰ درصد افزایشیافت و به ۲۳۰ هکتار رسیده است.
او با اشاره به اینکه حدود ۳۰۰ بهرهبردار در این بخش فعالیت میکنند افزود: پیشبینی میشود امسال ۲۲۰۰ تن توتفرنگی در شهرستان جویبار تولید شود.
سرپرست جهاد کشاورزی جویبار گفت: میزان تولید توتفرنگی پارسال حدود ۶ تن در هر هکتار بود که امسال با افزایش سطح زیر کشت پیشبینی میشود به ۱۰ تن در هر هکتار برسد.
سعیدی به تغییر کشت این محصول از سنتی به روشهای نوین از سوی کشاورزان جویباری اشاره کرد و ادامه داد: در روشهای جدید با استفاده از عملیات تقویت خاک و پوشش پلاستیک روی زمین و اصلاح بذر در ۹۵ درصد از مزارع میزان و کیفیت تولید افزایش پیدا میکند.
او گفت: کاماراسو، پاروس مهمترین ارقام توت فرنگی هستند که برداشت آن از اواخر فروردین یا اوایل اردیبهشتماه آغاز میشود.
انتهای پیام /س