به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در گزارش زیر طرز تهیه خورش چغه تمه را آموزش میدهیم.
مواد لازم
مرغ ۱ تکه – پیاز متوسط ۲ عدد – تخم مرغ ۳ عدد –زرد چوبه، دارچین، نمک و فلفل به مقدار لازم – زعفران دم کشیده ۱ قاشق مرباخوری – روغن ۲/۱ پیمانه – رب گوجه فرنگی ۱ قاشق مرباخوری – آب ۲ لیوان
چگونگی تهیه
ابتدا مرغ را با کمی روغن تفت میدهیم تا بوی ضخم مرغ از بین برود.
سپس پیازها را با روغن سرخ میکنیم باید طلایی شود تا خورش خوش رنگی داشته باشیم.
بعد تخم مرغها را در ظرفی شکسته و با چنگال کمی میزنیم و روی پیاز در تابه میریزیم بعد از اینکه تخم مرغها خودشان را گرفتند به صورت تکههای کوچک داخل خورش میریزیم تا با مرغ بپزد.
فلفل و زعفران و رب گوجه فرنگی را هم اضافه میکنیم و میگذاریم تا خورش جا بیافتد.
منبع: محشر
انتهای پیام/