
به گزارش گروه شهروند خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان، روزانه پیامکهای ارسالی شما به سامانه ۱۰۰۰۱۹۱۵ در سایت باشگاه خبرنگاران جوان به نشانی www.yjc.ir منتشر میشود.
از میان انبوه پیامکهای رسیده در تاریخ بیست و سوم فروردین ماه مهمترین آنها در ادامه قابل مشاهده است.
8739...0939: باسلام به اطلاع خبرنگاران جوان می رسانم.که تابه این ساعت هیچ مبلغی به عنوان برگشت قسط وام به حساب ما بازنشسته ها واریز نشد با احترام.از بهشهر
2234...0918: چرا برای مستمری بگیران بهزستی عیدی واریز نشده الان 2ساله هی می گویند 20درصد افزایش می دیم
5306...0915: سلام لطفا به مسئولین پضام من را برسانیدبا660هزارتومان بازنشستگی با چهار سرعایله و نداشتن هیچ گونه درآمد دیگری حتی دفترچه تامین اجتماعی نداریم چون برای هردفترچه پنجاه هزارتومان ازحقوق کم می کنندچکارکنیم
1611...0916: سلام.لطفا در مورد همسان سازی بازنشستگان تامین اجتماعی اقدام شود.
8159...0930: سلام ،از مسافران ،اتوبوسها شهری،وجاده ای تست کروناگرفته شود،
7517...0912: با سلام اینجانب به دلیل شیوع بیماری کرونا در تاریخ بیست و یکم اسفند سال ۹۸ یک دستگاه هارد از فروشگاه رفاه مارکت خریداری کردم و تا این تاریخ متاسفانه تحویل نشده و پیگیری نیز سودی نداشته و جوابی که شنیدم این است که برو شکایت کن!
3460...0990: جهت وام یک میلیونی به سایتrefahi.irمراجعه وبه اشتباه گزینه اهدا یارانه را ثبت کردم.بعد دولت تکذیب کرد.چکارکنیم.پیگیری کنید.
0425...0913: سلام تقاضای اجرای سند خدمات رسانی رزمندگان داریم مجلس و دولت تصویب کرده اند ولی اجرا نشده است.
0425...0913: سلام دولت سند خدمات رسانی رزمندگان دفاع مقدس تصويب و ابلاغ کرده چرا اجرا نشده است.
9795...0905: سلام بازنشستگان تامین اجتماعی از محرومترین اقشار افزایش حقوقشان را اعلام نمی کنند
4735...0910: با سلام و احترام،از مسئولان محترم خواهشمندیم برای حفظ جان کارمندان و مشتریان،بانک ها را ملزم به استفاده از پوشش محافظ نایلونی بین باجه ها و مردم نمایند.
6266...0992: سلام لطفا پیگیر شرط سنی دانشگاه فرهنگیان باشید بخاطر ۴ ماه اختلاف سنی روا نیست ک از رسیدن به هدف خود بازبمانیم
4942...0918: باعرضه سلام وخسته نباشید خدمت شما ببخشید می شود جلوی روند افزایشی موتورسیکلت رو بگیریدقیمت موتورسیکلت 200ازمرز 15میلیون تومن هم ردشدن هر هفته داره میره رو قیمتش
7987...0912: سلام شرکت مرکزی کارگزاران زیر نظر سازمان حج و زیارت به بهانه کرونا ۲۱ نفر از ۲۵ نفر پرسنل خود را اخراج کرده و این در حالیست که مدیران شرکت به هر کدام از ۳۶۵ سهامدار شرکت مبلغ ده میلیون تومان پرداخت می کند!انصاف نیست این شرکت که به یک نهاد دولتی وصل می باشد هشتاد درصد از کارکنان خود را با سوابق بیش از ده سال به دلیل منفعت شخصی عده ای از مدیران و به بهانه کرونا تعدیل نیرو کند.
برای آموزش اصول تصویربرداری خبری برای شهروندخبرنگاران اینجا کلیک کنید
انتهای پیام/