به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، شیرینیهای ترکی امروزه بسیار در کشور ما رایج شده. چون پختشون آسونه و طبع مردمان این کشور به ما خیلی نزدیکه. معروف ترینش باقلواست که خیلی طرفدار دارده. شیرینی گل رز یکی از شیرینیهای ترکیه که هم خوشمزه است هم ظاهر قشنگی داره. امروز ایران کوک دستور پخت این شیرینی لذیذ رو براتون نوشته تا بپزید و از خوردنش لذت ببرید.
مارگارین ۲۵۰ گرم (در دمای اتاق)
روغن مایع ۱/۲ پیمانه
پودر شکر ۱/۴ پیمانه
آرد سمولینا ۱/۴ پیمانه
تخم مرغ ۲ عدد
وانیل نصف قاشق چایخوری
بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
آرد ۳ و ۱/۲ پیمانه
برای شربت:
آب ۳ پیمانه
شکر ۲ و ۱/۲ پیمانه
آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری
مرحله اول: تهیه سس شیرینی گل رز
ابتدا شکر و آب را در قابلمه میجوشانیم و بعد از ۵ تا ۶ دقیقه آبلیمو را به آن اضافه میکنیم. بعد از غلیظ شدن، اجازه دهید تا کاملا خنک شود.
مرحله دوم:
همهی مواد به جز آرد (و البته مواد شربت!) را با هم مخلوط میکنیم تا یکدست شود. بعد از یک دست شدن، آرد را کم کم به مخلوط اضافه میکنیم تا زمانی که به دست نچسبد.
مرحله سوم:
وقتی که دیگر خمیر به دست نچسبید، روی آن را با سلفون بپوشانید و خمیر را با وردنه صاف کنید.
مراحل پخت شیرینی گل رز
مرحله چهارم:
سلفون را بردارید و با قالب گرد (کاتر گرد) خمیر را به صورت دایره دایره ببرید. ۳ یا ۴ عدد از دایرهها را پشت سر هم، به طوری که دایرهی بعدی وسط دایره قبلی قرار گیرد، بچینید. آنها را رول کنید و با چاقو از وسر نصف کنید و به صورت عمودی داخل سینی که کف آن را از قبل کاغذ روغنی گذاشتید، بچینید. سینی را به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه بگذارید تا شیرینیها بپزند.
مرحله پنجم:
بعد از ولرم شدن شیرینی ها، شربت سرد را که از قبل آماده کرده بودید روی آنها بریزید.
ریختن شربت گل رز
نکات کلیدی پخت شیرینی گل رز:
– میتوانید هنگام رول کردن دایرههای خمیری، وسط آن پودر بادام، پسته و فندق و حتی کشمش بریزید و شیرینی تان را خوشمزهتر کنید.
مغز بادام در رول شیرینی گل رز
– میتوانید دایرههایی که پشت سر هم میچینید را یکی در میان شکلاتی کنید تا گل رزتان زیباتر شود.
– تعداد دایرههایی که پشت سر هم میچینید میتواند بسته به سلیقه تان ۳ یا ۴ عدد باشد.
– میتوانید به جای قالب دایرهای از قالی گل برای برش خمیر استفاده کنید.
منبع: ایران کوک
انتهای پیام/