به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، شما می توانید تی تاپ خانگی را به سادگی هر چه تمام تر تهیه کنید.
آرد شیرینی پزی ۱ و ۱/۲ پیمانه
شیر ۱/۲ پیمانه
تخم مرغ ۴ عدد
روغن مایع ۱/۲ پیمانه
بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
شکر ۱ پیمانه
وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
مواد میانی تی تاپ:
شکر ۱ قاشق غذاخوری
پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری
دارچین ۱/۲ قاشق چایخوری (اختیاری)
نمیدونم چند تا از شما با تی تاپ خاطره خوب دارین؛ ولی فکر نمیکنم تعدادتون هم کم باشه. چون تی تاپ همیشه تو بچگیها و زنگ تفریحهای مدرسه همراهمون بوده؛ و البته هنوزم توی عصرونه ها، صبحونهها و میان وعده هامون هست. امروز میخوایم به همه خاطرات خوشمون یه رنگ تازه ببخشیم و این بار تی تاپ خانگی تهیه کنیم. خیلی عالی میشه اگه خوراکیهای زنگ تفریح مدرسه بچهها یا میان وعده هاشون رو خودمون تو خونه درست کنیم؛ و چی بهتر از تهیه تی تاپ برای خوشحال کردن تمام اعضای خانواده؟
توی این دستور تی تاپ خانگی تمام نکات لازم رو میگیم و بعد به روش تهیه این کیک جذاب بدون فر هم اشاره میکنیم. اگه دلتون یه تی تاب ترد و تازه میخواد که عطر هیجان انگیزش تمام خونتون رو پر کنه، ازتون دعوت میکنم در تهیه کردنش همراهم باشین.
تی تاپ خانگی با سس شکلات
۱- فر را روشن کنید و آن را روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار دهید تا گرم شود. بیکینگ پودر را به آرد اضافه کنید. سپس مخلوط آرد شیرینی پزی و بیکینگ پودر را سه بار الک کنید و در کناری قرار دهید.
۲- یک کاسه متوسط بردارید و تخم مرغها را در آن بشکنید. اسانس وانیل و شکر را به تخم مرغ اضافه کرده و با همزن برقی آن قدر بزنید تا یک دست و منسجم شود. مخلوط تخم مرغ باید رنگی کرم و بافتی چسبنده و کشدار پیدا کند.
۳- حالا کم کم شیر را به مخلوط تخم مرغی اضافه کنید و به طور مداوم هم زدن آن را ادامه دهید. سپس روغن را در کاسه ریخته و بهم بزنید.
۴- در این مرحله از تهیه تی تاپ خانگی نوبت به اضافه کردن مخلوط آرد شیرینی پزی و بیکینگ پودر میرسد. این کار باید در حداقل دو یا سه مرحله انجام شود. مواد را به کمک یک کفگیر یا لیسک بهم بزنید تا آرد کاملا در آن حل شود.
۵- وقتی مواد به طور کامل با هم مخلوط شدند، یک قالب کیک مستطیلی بردارید. میتوانید از ظرف پیرکس هم استفاده کنید فقط باید مستطیلی شکل باشد. کف قالب کیک را با کاغذ روغنی بپوشانید یا آن را چرب کنید.
۶- مواد تیتاپ را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید. نصف مواد کیک تی تاپ را در قالب بریزید. حدود ۱۵ الی ۲۰ دقیقه زمان لازم است تا کیک پخته شود. این زمان بستگی به نوع فر شما دارد. قالب را تکان دهید اگر مواد کیک تکان نمیخورد، یعنی لایه اول تیتاب شما پخته است.
۷- در همین حین که تی تاب خانگی در فر قرار دارد و در حال پخت است؛ کرم داخل تی تاپ را تهیه کنید. برای این کار در یک کاسه متوسط، شکر و پودر کاکائو را با هم مخلوط کنید. در صورت تمایل میتوانید کمی دارچین هم به آن اضافه کنید. اگر نیاز است پودر کاکائو و دارچین را الک کرده و بعد با شکر مخلوط کنید.
۸- وقتی لایه اول کیک پخته شده بود، آن را از فر خارج کنید. مخلوط شکر و پودر کاکائو را روی لایه اول کیک بپاشید. دقت داشته باشید که به طور یکنواخت در همه سطح کیک پخش شود. حالا تیتاب را داخل فر بگذارید. فر را طوری تنظیم کنید که فقط حرارت از بالا به آن وارد شود. با این کار زیر تی تاپ خانگی شما نمیسوزد و مواد میانی هم ذوب خواهد شد. حدودا ده دقیقه زمان برای این کار کافی است.
۹- وقتی شکر و پودر کاکائو ذوب شد، قالب کیک را از فر خارج کنید. مابقی مایه کیک را روی آن بریزید و دوباره قالب را در فر بگذارید. برای پخت این لایه حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه زمان و حرارت ملایم نیاز است.
۱۰- کمی شکلات تختهای را ذوب کنید. وقتی کیک آماده شد آن را از فر بیرون آورید. به کمک قیف و ماسوره و شکلات ذوب شده روی تی تاب طرح ایجاد کنید. سپس کیک را به شکل مستطیلهای هم اندازه برش دهید. تی تاپ خانگی شما حاضر است. آن را میتوانید با انواع نوشیدنیهای گرم نوش جان کنید.
– در تهیه تی تاپ با فر میتوانید شکلات ذوب شده یا سس شکلات را قبل از پخت لایه دوم، روی آن بریزید. با این روش شکلات به همراه کیک پخته شده و به درون لایه هم نفوذ خواهد کرد. اما در روش گفته شده در دستور، سس شکلاتی شما روی کیک میماند. انتخاب هر کدام از این روشها کاملا سلیقهای است.
– مواد لای تی تاپ میتواند انواع مربا و مارمالاد یا مخلوط خامهای باشد. اگر تی تاپ شکلاتی تهیه میکنید توصیه میشود از مخلوط خامهای برای لایههای آن استفاده کنید. چون سفید رنگ است و جلوه بیشتری به کیک خواهد داد. برای تهیه این مخلوط میتوانید دو قاشق غذاخوری خامه صبحانه را به همراه نصف قاشق غذاخوری پنیر خامهای مخلوط کنید. سپس یک قاشق غذاخوری پودر قند و کمی وانیل به آن اضافه کنید و بعد میان لایههای کیک آن را قرار دهید.
– طرز تهیه تی تاپ خانگی در ماهیتابه رژیمی هم آسان است و با دستور گفته شده در بالا تفاوت زیادی ندارد. در روش تهیه تی تاپ خانگی بدون فر شما مایه کیک را در ماهیتابه دو طرفه ریخته، تزیین کرده و بعد میپزید. سپس آن را برمیگردانید تا طرف دیگرش هم پخته شود. در این روش حتما از شعله پخش کن که از قبل گرم شده است، استفاده کنید. اگر به ماهیتابه دو طرفه دسترسی ندارید، میتوانید دم کنی و درب مناسب روی ماهیتابه قرار دهید.
تی تاپ خانگی در ماهیتابه
– کیک تی تاپ قدیمی و سنتی معمولا چهار لایه است. برای تهیه آن میتوانید نصف مواد کیک را با پودر کاکائو مخلوط کنید. لایه اول باید کاکائویی و خیلی نازک باشد. وقتی لایه پخته شد، لایهی وانیلی کیک را بریزید. پس از پخت این لایه مواد میانی تی تاب را اضافه کنید و بعد لایهی وانیلی و در آخر هم مجددا لایه کاکائویی قرار میگیرد. در این روش، باید قبل از پخت لایه کاکائویی آخر، طرح روی تیتاب را روی آن بکشید تا با کیک پخته شود.
منبع: ایران کوک
انتهای پیام/