معاون سلامت اداره کل دامپزشکی چهارمحال و بختیاری گفت: دامپزشکی وظیفه رصد و پایش بهداشت شیر از محل تولید تا ایستگاه‌های جمع آوری شیر خام دامی را به عهده دارد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، حسین صالحی معاون سلامت اداره کل دامپزشکی چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: ارتقای کیفیت و کمیت شیر خام دامی از سوی سازمان جهادکشاورزی در کنار رصد و پایش بهداشتی آن (از محل تولید تا ایستگاه‌های جمع‌آوری) با کمک دامپزشکی انجام می‌شود.

او افزود: به دنبال رصد و پایش مباحث بهداشتی شیر خام دامی از سوی دامپزشکی، مشکلات احتمالی کمیت و کیفیت شیر خام دامی به مراجع ذیصلاح (سازمان جهادکشاورزی) منعکس می‌شوند.

صالحی اضافه کرد: اماکن دامی تولید کننده شیر خام دامی تحت رصد و پایش دوره‌ای بهداشتی دامپزشکی قرار دارند و در ایستگاه‌های جمع‌آوری شیر خام دامی نیز، مسئول فنی بهداشتی (دکتر دامپزشک) آزمایش‌های لازم را انجام داده و شیر‌های مورد تأیید را تحویل می‌گیرند.

او ادامه داد: ارتقای کمیت و کیفیت شیر خام دامی (اصلاح نژاد دام، تغذیۀ مناسب دام، عملیات شیردوشی مناسب و جمع آوری و نگهداری مناسب شیر خام دامی) با تلاش کارشناسان بخش‌های مربوطه در سازمان جهاد کشاورزی (بخش اصلاح نژاد، معاونت بهبود تولیدات دامی، مرکز تحقیقات، ترویج و آموزش کشاورزی) تحقق می‌یابد.

صالحی گفت: بحث آموزش بهره برداران در این خصوص نیز بر عهده مدیریت ترویج و آموزش سازمان جهاد کشاورزی است.

او افزود: رصد و پایش کیفیت شیر دامی مصرف انسانی (از مرحله دریافت در کارخانجات فرآوری لبنی تا مراکز عرضه) از سوی کارشناسان معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی و با قوانین وزارت بهداشت و درمان، مدیریت می‌شود.

انتهای پیام/ف

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار