روغن کُلزا روغنی است که از دانه‌های کلزا به دست می‌آید، تصاویری از مزرعه گیاه کلزا در شرق مشهد را در این خبر ببینید.

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، این روغن،  به دلیل داشتن اسید‌های چرب اشباع نشده و نداشتن کلسترول از کیفیت تغذیه‌ای بالایی برخوردار است و بین ارقام و در شرایط مختلف تنوع زیادی در ترکیب اسید‌های چرب آن مشاهده می‌شود.

کلزا به عنوان یکی از گیاهان دانه روغنی مهم در مناطق معتدله و دارای طیف نسبتاً وسیعی از سازگاری اقلیمی است، دانه کلزا دارای ۲۵ تا ۵۵ درصد روغن، ۱۸ تا ۲۴ درصد پروتئین و ۱۲ تا ۲۰ درصد پوست است.

کلزا‌هایی که از آن‌ها روغن استخراج می‌شود را کانولا می‌نامند، برخی از انواع کلزا که در گروه کانولا قرار دارند دارای کمتر از ۳۰ میکرومول گلوکوزینولات در هر گرم کنجاله بوده و روغن دانه آن‌ها دارای مقدار زیادی اسید‌های چرب غیر اشباع و حدود ۲ درصد یا کمتر دارای اسید اروسیک می‌باشند و روغن آن‌ها به صورت خوراکی مصرف می‌شود.
گزارش تصویری از مزرعه گیاه کلزا شرق مشهد در یک روز سرد بهاری
 
گزارش تصویری از مزرعه گیاه کلزا شرق مشهد در یک روز سرد بهاری
 
 
گزارش تصویری از مزرعه گیاه کلزا شرق مشهد در یک روز سرد بهاری
 
گزارش تصویری از مزرعه گیاه کلزا شرق مشهد در یک روز سرد بهاری
 
گزارش تصویری از مزرعه گیاه کلزا شرق مشهد در یک روز سرد بهاری
 
عکاس: مصطفی خان چوپان
انتهای پیام// ف.غ
 
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.