رئیس اتحادیه نانوایان استان اصفهان گفت:باتوجه به اوضاع ویروس کرونا و نیاز اساسی مردم به نان با کیفیت در همین راستا ، دستورالعمل‌های توزیع آرد باکیفیت به صورت یکسان در بازار ابلاغ شده است.

محمد پهلوان زاده رئیس اتحادیه نانوایان استان اصفهان در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،  اظهارداشت:خوشبختانه با توجه به سال زراعی جدید و افزایش سطح کیفیت و سطح زیر کشت محصولات گندم در اراضی کشاورزی استان شاهد رشد ۱۵ درصدی میزان سطح کیفیت نان در بازار اصفهان هستیم.

او افزود:با توجه به اوضاع کرونا ونیاز اساسی مردم جامعه به نان با کیفیت در همین راستا ، دستورالعمل‌های توزیع آرد با کیفیت به صورت یکسان در بازار ابلاغ شده و خوشبختانه هیچ کمبود آردی در بازار استان وجود ندارد.

رئیس اتحادیه نانوایان استان اصفهان تاکید کرد:همچنین با وجود اوضاع کرونا در استان تمامی قوانین اصول و نکات بهداشتی در کلیه نانوایی‌های استان اجرایی می‌شود تا نان سالم و با کیفیت به دست مردم برسد.

پهلوان زاده گفت:با توجه به رایزنی‌های مختلف با حضور مسئولان مربوطه استان در مورد وضعیت قیمت نان در بازار در نهایت مصوب شد تا هیچ افزایش قیمت نانی در بازار استان اصفهان صورت نگیرد.

او ادامه داد: در حال حاضر تمامی گشت‌های بازرسی اتحادیه به صورت یک روز در هفته بر تمامی نانوایی‌های استان نظارت دقیق دارنند و با هرگونه گرانفروشی و یا کم فروشی برخورد جدی می‌شود.

رئیس اتحادیه نانوایان استان اصفهان در مورد نتیجه حذف جوش شیرین از نانوایی‌های استان تاکید کرد: حذف جوش شیرین در تمامی نانوایی‌های استان اصفهان همچنان ادامه دارد و تا کنون نیز نتایج بسیاری خوبی در باره افزایش سطح کیفیت نان با حذف جوش شیرین در بازار نان استان دریافت کردیم.

پهلوان زاده در مورد یارانه ارد نانوایان استان اصفهان در سول جدید یادآور شد:ماهانه بیش از ۱/۵۰ کیلوگرم کیسه ارد یارانه و حدود ۳ هزار کیسه ارد نیمه یارانه دریافت و به صورت یکسان در تمامی نانوایی‌های استان توزیع می‌گردد.

او گفت: با توجه به اوضاع کنونی کرونا در استان تمامی نانوایان سراسر استان اصفهان به صورت دو شیف مشغول فعالیت هستند.

رئیس اتحادیه نانوایان استان اصفهان تاکید کرد:در حال حاضر نرخ انواع نان در بازار همچون تافتون با وزی ۲۰۰ کیلو گرم به نرخ ۷ هزار ریال، نان تافتون تنوری با وزن ۲۱۰ کیلو گرم به نرخ ۴ هزار ریال، نان سنگک با وزن ۴۵۰ کیلو گرم ۱۰ هزار ریال، لواش با وزن ۱۷۰، ۲ هزار ریال، نان قوپی با وزن ۳۲۰ کیلوگرم ۵ هزار ریال و بربری با وزن ۴۵۰ کیلو گرم به نرخ ۵ هزار ریال عرضه و فروخته می‌شود.
 
انتهای پیام/ی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۳۶ ۲۱ فروردين ۱۳۹۹
کیفیت آرد به تنهایی باعث کیفیت نان نمی شود بلکه باید سبوس گیری بیش از حد متوقف شود یعنی آرد 4% به نانوا داده شود و از مخمر یا خمیر ترش برای تخمیر نان استفاده شده و خمیر خواب طولانی داشته باشد.